Lomaviikon inspiraatiopäiväkirja

Terveiset mökiltä. Täällä tuulee ja pyykit lentää narulta. Aurinkokin vähän kurkistaa pidemmin kuin sadekuurojen lomassa, onneksi nyt sentään, monta päivää menikin sitä odotellessa. Mutta täällä on hyvä olla. Lukea lehtiä, syödä metsän marjoja ja saunoa aamuin illoin. Neljännen päivän jälkeen havaitsin vihdoin energiaa itsessäni, ensimmäiset neljä menivätkin melkoisessa sumussa. Remppavuodesta menee kai hetki palautuessa. Onnea on loma ja loman aloitus mökkiviikko, täällä sitä palautuu jos jossain!

Kiertelin kotona ennen tänne tuloa kameran kanssa ja nappailin kuvia ajatellen että olisi muutama juttu jemmassa, mökin kirjoitusrauhaa odotellen. Hyvä ajatus jäi kuitenkin puolitiehen, sillä unohdin sen oleellisen kapistuksen nimeltä muistikortinlukija. Eikai tässä muuta voi kun jemmailla juttuja vielä toinenkin tovi, eivät ne onneksi minnekään karkaa.
Mökillä on aikaa pureutua fiilistelemään ajatuksia uuden kodin sisustusta kerrankin vähän kauempaa ja kerrankin niin ettei ajatuksissa tarvitse kantaa mitään tärkeämpää tai hektisempää. Ihanaa on myös selailla isoa pinoa lainalehtiä (poikkesin kirjaston kautta) ja kahlata nettimuistiin jemmattuja juttuja joita ei arjen tuoksinnoissa ole kerennyt lukemaan.

Kaikki tämän kuvakollaasin kuvat sykähdyttävät tälläerää ihan erityisesti. Jokin niissä jokaisessa viestii tunnelmaltaan kotoisuutta, jotain sen tyylistä että ihan melkein tuntuu omalta kun kuvia hetken katselee. Pehmeys on myös yksi mieleen tulvahtava sana, ja ehkä se kumpuaakin vahvasti värimaailman piirteistä. Väreissä onkin jotain sellaista josta pidän, toinen toisiaan komppaavaa yhteiselämää, harmoniaa jopa.

Mukavaa tuulista kesäpäivää!

- Ilonin Anna 

*postauksen kuvat löydät täältä.


2 kommenttia:

  1. Kauniita seinän sävyjä ja monta itseäkin inspiroivaa juttua löytyy kuvista :)

    Mukavaa mökkeilyä !

    VastaaPoista

 

Ota yhteyttä

iloni.info@gmail.com

Liike osoitteessa:

hatanpään valtatie 5 , TAMPERE