Eteinen - uusi (vanha) ovi

IMG_3794

IMG_3782

IMG_3793


Viimekertaisen tapettijutun perään jatketaan saman tilan parissa. Eteinen on jo päivittäisessä käytössä vaikka seinissä onkin vasta pohjamaali ja moni muukin juttu vielä huutaa keskeneräisyyttään.
Loma on saanut meistä kunnon otteen, ja täällä onkin enemmän hiekoitettu kuin edistetty eteistä ravaamalla sisään ja ulos aamusta iltaan auki olevasta ovesta. Loma on kuitenkin ollut niin tarpeen ja paikallaan. Ollaan puuhasteltu remonttijuttuja ihan vaan juuri niin paljon kun huvittaa sen enempää aikatauluttamatta. Kun vähän rauhottuu ja asettuu on huippua huomata miten monet asiat loksahtaa kohdilleen ja tukossa olleesta päästä tulee jopa uusia visioita pysähtyneisiin suunnitelmiin. 

Erityisen innoissani olen kun uskalsin etsiä ja vihdoin löysinkin täydellisen kapean oven eteisestä pikkuvessaan. Ensin ajattelin että tuollainen 60 senttinen ovi on liian kapea, ja siksipä yksi täydellisen mallinen ja näköinen ovimahdollisuus meni sivu suun torista. Ohi jääneen oven jälkeen kuitenkin kaikki ovet tuntuivat liian leveiltä ja mittasuhteiltaan täysin vääriltä ja niinpä päädyin etsimään käsiini toisen mahdollisuuden. Löysinkin lopulta tämän sopivan yksilön ja kyllä vaan, leveämpi olisi ollut ihan liian leveä. Parasta tietenkin että käytössäkin se tuntuu olevan varsin riittävän leveä, huolehdin siis suotta.

Tällä hetkellä oven takaa löytyy kuitenkin työvälinevarasto, ja vessa saakin odotella vuoroaan vielä tovin. Ennen sitä tahtoisimme edetä yläkerran kanssa asuttavaan kuntoon. Oven väri on kuitenkin pohdituttanut viimepäivinä. Listanvalkoinen olisi yksi luonteva vaihtoehto, mutta myös luumunpunainen on alkanut houkuttaa ovea katsellessa. Tapettia tulee ikkunaseinään sekä vessasta katsottuna vastakkaiseen oviseinään ja luumunpunainen voisi olla melkoisen herkku yhdistelmä valitun tapetin rinnalle (näkyy edellisessä postauksessa). 


Tänään on kai pakko sanoa hyvästit heinäkuulle. Toivotaan lempeää elokuuta!

- Ilonin Anna

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Ota yhteyttä

iloni.info@gmail.com

Liike osoitteessa:

hatanpään valtatie 5 , TAMPERE