Juhlat


IMG_4510
IMG_4650

IMG_4515

IMG_4671


Meillä juhlittiin viikonloppuna meidän pikkukakkosta.
Tyttö juhli rennosti nukkuen miltei koko kemunsa aina siunauksesta saunailtaan, niinpä me muut pidettiin huoli syömisistä ja seurusteluista. Kyllä joka kesään juhlat tarvitaan ja onneksi sääkin suosi juuri kyseisen päivän! Ihanaa oli nähdä sukua ja kavereita hölistä ja pölistä taas urakalla ja tietenkin ihmetellä uusinta tulokasta koko porukan voimin sekä toivotella kaikkea parasta ja eritoten runsaasti ilon hetkiä edessä oleville vuosille! Me vanhemmat luvataan yrittää parhaamme tässä pienen pakkauksen rakastamisessa, luvataan jakaa kaikki tähän alkavaan seikkailuun kuuluvat hetket ja olla niin iloissa, suruissa kun kaikissa niiden välimuodoissakin mukana.

Tyypilliseen tapaan juhlia edeltävä päivä ja etenkin juhlapäivän aamu sisälsi oman kiintiömääränsä kiirettä ja hässäkkää. Hässäkän keskellä kamera keksi olla toimimatta ja autokin uhkaili reistailevansa, mikä onneksi osoittautui kuitenkin vain turhaksi hälytykseksi. Kamerattomuudestakin selvittiin läheisten voimin ja sain tänne bloginkin puolelle lainata siskon otoksia juhlista.
Kuvaajana siis pikkusisko, joka kuvaustaidoltaan on isosiskoaan huimasti lahjakkaanpi, käykää vaikka itsekin toteamassa asian laita täältä.


- Ilonin Anna

ps. eikö tullutkin somat viirit kutsuista jäljelle jääneistä RIIKEN tarroista.


IMG_4691.JPG_effected

IMG_4496

2 kommenttia:

  1. Ihanat juhlat taisi olla! Oltaisiin niin mielellään oltu mukana niissä, mutta oltiin kumpikin tahoillamme pitkin Suomea silloin. Pikkusiskolle taas kehut kuvausjäljestä, vaikka isosiskonkin taidot yllättävät kerta toisensa jälkeen! :) Ja kyllä, on hienot viirit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Juhlat oli kyllä ihanat ja söpöt! Pikkusisko on kyllä ihailtavan taitava! <3 Ihanaa kun nähtiin viikonloppuna!! <3

      Poista

 

Ota yhteyttä

iloni.info@gmail.com

Liike osoitteessa:

hatanpään valtatie 5 , TAMPERE