Projektiostos

IMG_2316

IMG_2292
IMG_2297

 IMG_2298
Ohhoh! Nyt olis vähän isomman luokan muutoksia horisontissa!

Valvottu on muutamia öitä, mikä ei nyt varmaankaan olisi tavallisesti täältä vauvahuushollista mikään uutiskynnystä ylittävä otsikko, mutta valvottajana onkin ollut jokin hieman äitiyspakkauslaatikon ähisiää suurempi. Ei nyt noin niinkun arvoltaan tai elämää muuttavalta voimaltaan suurempi sentään, vaikka iso niinkin, mutta ihan puhtaasti fyysisesti suurempi asia.

Ostimme siis itsellemme projektin, tänä vuonna satavuotisjuhliaan juhlivan paritalon puolikkaan, ihanan, suloisen, paljon nähneen vanhan hirsitalon rungon, sillä paljoa muuta siitä ei tällä hetkellä enää ole jäljellä. Viimeisin vuokralainen oli päättänyt tuikata tulen erehdyksissään hieman toisaalle, kun siihen keittiön hellaan, jonne se kai oli tarkoitus sytyttää. No, sinänsä meidän kannalta onni onnettomuudessa, koska tuon palon ansioista on talo tyhjennetty ihan villoja myöten ja nyt saamme olla purkutyöstä armahdettuja uusia omistajia.

Ostaminen se on mukavaa puuhaa! Ihan innosta puhkun ja taitaa puhkua mieskin kun täällä aivot sauhuten ajatellaan mitä kaikkea kivaa tähän ostokseen liittyy!! Niistä tunnelmista tullaan varmaan täälläkin kuulemaan lähitulevaisuudessa, kun vaan päätetään mistä tässä projektissa aloitetaan.

Kuuluisa kääntöpuoli onkin sitten siinä että tämä nykyinen koti on kohta toisen koti. En jotenkin tajunnut asiaa tuossa myyntiin laittaessa tai edes papereita kirjoittaessa, vaan vasta eilen illalla sohvalle istahtaessa. Haikeus. Se kai kuuluu väistämättä tällaisiin hetkiin elämässä, joten tulkoon ja menköön kun on riittävästi oleillut, onhan se ihan mukavaakin muistella kaikkea eloa mitä tähän kotiin on mahtunut. Onneksi saadaan vielä reilu kuukausi täällä elää ja olla ja suunnitella tulevaa!

Nyt nipistän taas itseäni ja palaan epätodellisen suloiseen suunnittelun maailmaan!!
Palaillaan!

- Ilonin Anna -
14 kommenttia:

 1. No ohhoh! Omat projektit alkoivat justiinsa nyt tuntumaan kovin pieniltä :) Onnea matkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä varmasti tarvitaan! Pakko tuokin on pilkkoa pieniin projekteihin, liian iso nieltäväksi yhdeltä istumalta :D

   Poista
 2. Vau, kuulostaapa upealta! Ja niinhän se menee, että yksi ovi sulkeutuu, mutta toinen aukeaa. Muutoksiin liittyy aina vähän haikeutta, mutta katse eteen päin. Varmasti jänniä ja kivoja juttuja on luvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä! Varmastikin kaikkea ihanaa edessä, eteenpäin on kiva katsella ^_^

   Poista
 3. Vau, onpa jännittävä projekti edessä - onnea! Jään niin mielenkiinnolla venailemaan lisää juttuja teidän tulevasta kodista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun oot mukana! Yritän raportoida ahkerasti (:

   Poista
 4. Huippua! Ootte te vaan niin energisiä, kun tämänkin jaksatte innolla tehdä. Tietää jo näkemättä että kodistanne tulee upea. Tsemppiä, iloa, jaksamista ja onnea teille ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, energia on vähän kummallinen kun innostaviin työrupeamiin sitä tulee aina isommalla kauhalla.. siihen siis luottaen :D Ja kiitos itsellesi IHANA!! Pusut sinne kauas <3

   Poista
 5. Mahtavaa ja miten jännittävää! Jään tosi innolla odottelemaan, että mitä keksitte. Taatusti jotain tosi upeaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki jänskään mitä keksitään :D Vasta on ihan pieniä pilkahduksia alkanu asettumaan ensimmäisiin tiloihin <3

   Poista
 6. Niin hienoa, että vanha talo saa uuden elämän ja joku saa teidän kodista ihanan kolosen itselleen. Jatkakaa samaa rohkeaa tyyliänne, sillä kotia tehdään vain itselle, se välillä tuppaa unohtumaan ainakin itsellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuikkis! <3 Tää oli tosi tosi tärkeä muistutus, tän kun luin eilen puhelimesta menossa alko suunnitteluissa jotenkin loksahtaa palaset taas meidän tyylisesti kohdilleen! On kyllä ihanaa puhaltaa vanha takaisin henkiin, ainakin tosi tosi jännää! :)

   Poista
 7. Wau, mahtavaa! Onnea paljon, siitä tulee ihanaa!!

  VastaaPoista

 

Ota yhteyttä

iloni.info@gmail.com

Liike osoitteessa:

hatanpään valtatie 5 , TAMPERE