Hyvä huomenIMG_2343

Siis nämä aamut on ihania! Valoisat aamut!
En tosin tunnusta että olisin aamuvirkku, iltavirkku ennemminkin ja näin vauva-arkea taas elävänä en kovinkaan virkku oikein koskaan. Aamut on kuitenkin ihan parhaita, kun kohdalle sattuu niin että molemmat lapset päättää nukkua pitkään.

Parasta on kun saa hetken puuhastella omia ja kylpeä aamuauringossa, avata ikkunan ja kuunnella heräävää kaupunkia ja tuon ison kuusen lintuasukkaita. Meidän ensimmäinen syntyi joulukuussa, ja muistan kun ajattelin että se oli ihan paras aika syntyä. Sai muhia kotona pimeinä talvi-iltoina pienen perheen kanssa, nukkua päikkäreitä ja elää rytmitöntä elämää. Nyt kakkosen kanssa tämä kevätaika on osoittautunut huomattavasti passelimmaksi! Eipä muhittaisi kuitenkaan pitkään vauvaa nuuhkien, joten hyvä vaan että auringosta saa virtaa ja linnut laulaa äidinkin hereille arjen tohinoihin.

Ollaan nyt oltu viikon verran kolmistaan isän palattua työarkeen, ja pikkuhiljaa alan taas löytää mammalomailun riemuja ja rytmiä. En nyt vielä leivo pullaa aamun pikkunteina enkä kyllä usko että sellaista vaihetta tuleekaan. Taidan omia aamun taikahetket ihan vaan omaksi ilokseni ihan vain itselleni.

Eilen aamulla hipsin asunnossa kamera kourassa kuvaille aamuaringon sävyttämää asuntoa, luvassa siis taas eloa bloginkin puolella!

- Ilonin Anna -


IMG_23086 kommenttia:

 1. Valoisat aamut on ihania - etenkin jos vertaa marraskuuhun, jolloin esikoinen heräsi klo 05.00. Tuntui lohduttomalta, kun pimeää kesti aamulla kutakuinkin 4 tuntia.

  Meillä siirrettiin pojat tänään samaan huoneeseen ja ikkunaan asennettiin pimennysverho, jotta saisimme välillä nauttia aamuista, jolloin lapset vielä nukkuu ja itse on hereillä. Taitaa olla haaveita vain, mutta aina voi yrittää!! Ihanaa kesää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ne jaksaa kyllä ihastuttaa itseäkin ihan vaan uudelleen ja uudelleen! Joskus valinnat menee ihan nappiin :D

   Poista
 2. Valoisat aamut ovat ihan parhautta. Jaksaa vähemmilläkin unilla, kun ei tunnu siltä kuin keskellä yötä heräisi. Söpösen näköinen pienokainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Ja näin on, ei oo marraskuuta ikävä vaikka ei nyt kesää oikein näykkään.. mutta on tää valokin jo paljon!

   Poista
 3. Jopa tällainen aamu-uninen saa itsensä vaivattomasti itsensä ylös ilman kymmentä torkkua. Täälläkin joulukuun lapsia ja yksi kevätpoika, molemmissa ajankohdissa omat hyvät puolensa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä, molemmissa puolensa :) On tää valoisuus joka vuos vaan yhtä iso ihmetys näin juhannuksen korvilla, ja tosiaan herättää aamulla aika tehokkaasti. kesä! <3

   Poista

 

Ota yhteyttä

iloni.info@gmail.com

Liike osoitteessa:

hatanpään valtatie 5 , TAMPERE