Kotona

IMG_3763

IMG_3765

IMG_3773

IMG_3789

IMG_3767

IMG_3762

IMG_3790

Kotona ollaan!

Tässä kun selailin blogitekstejä taaksepäin tuntuu ihan hassulta ilmoittaa näin yhtäkkiä; Tadaa! Me muutettiin! Mutta niin me tehtiin! Viimeisen kuukauden - pari on ollut melkoista hoppua ja hässäkkää kun on työmaata yritetty saattaa muuttokuntoon sillä muuttopäivä alkoi lähestyä uhkaavan ripeää tahtia. Blogissa onkin ehtinyt vilahtaa vain muutama valmis asia, mutta niinhän se aina on, että viimeisimmät viimeistelyt putkahtelevat valmis-tilaan kuin sienet sateella remontin viimeisinä päivinä. Paitsi, että valmistahan täällä ei siis täysin ole, mutta riittävän valmista muuttoon, ja se on ihanaa se! Jatkossa raportointi tulee siis suoraan tapahtumapaikalta, ehkä myös hieman reippaammalla tahdilla. (toivotaan)

Tässä sitä nyt ollaan! Kotona! Tuntuu niin niin mahtavalta ja huojentavalta! Enpä muista millon olisin huokaissut niin syvään, kun mitä sillon kun istahdin meidän sohvalle muuttolaatikoiden keskelle. Ei enää kahden kodin välillä ramppaamista!

Nyt alkaa laatikoiden purku olla jo loppusuoralla ja voin kertoa että sohvalla istutaan ja fiilistellään nyt hetki sen suurempia ahertamatta, onhan tässä koko vuoden istumiset istumatta. Yritetään kuitenkin olla juurtumatta tähän, vaikka osittain sekin houkuttelee, tämähän se on riskinä kun muuttaa puolivalmiiseen sisälle.

Nautin kovasti olohuoneen raikkaan seesteisestä harmaudesta. Värit pehmenevät sen läheisyydessä ja valkonen taas puolestaan näyttää raikkaammalta kuin yksikseen. Melkein vuoden verran ehtivät kuvien lamput olla varaston kätköissä ja ikävähän siinä ehti tulla. Yritän välttää uusien esineiden hankintaa aina muuton yhteydessä, parasta kun malttaa hetken ja fiilistelee alkuaikoina vanhojen tuttujen tavaroiden uusia ulottuvuuksia uusissa tiloissa. Uudet tarpeelliset asiat tulee kyllä vastaan ajan myötä, siihen luotan.

Lämmintä heinäkuuta!

- Ilonin Anna2 kommenttia:

  1. Muutto, mahtavaa! Muuttoaikataulusta pääsinkin jo kuulemaan ja nyt se on sitten tehty! Onnittelut! Joku muu ehkä ahdistuisi muuton keskellä, että edelleen on remppa kesken ja vielä kaikki pitäisi purkaakin, eikä ole edes kaikkia paikkoja, minne purkaa, lisäksi pitäisi hoitaa arkea ja ja ja... Mutta sinäpä huokaiset ONNESTA :). Kiitos taas niin positiivisesta bloggauksesta! Hyvältä näyttää jo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja eipä kestä kiittää :) On se vaan ihanaa olla omassa kodissa vaikka onkin vielä keskeneräistä, saa olla lähempänä sitä joka kuitenkin on kokoajan mielessä. Ihania kesäpäiviä turkuun! <3

      Poista

 

Ota yhteyttä

iloni.info@gmail.com

Liike osoitteessa:

hatanpään valtatie 5 , TAMPERE