Materiaalivalintoja - kylppäri


IMG_3651

IMG_3656


IMG_3657
Kylpyhuoneessa ja saunassa tullaan oleilemaan melko seesteisissä ja maanläheisissä tunnelmissa. Ihastuin hyvin yksinkertaiseen laattaan 5x5cm mattavalkoiseen. Pienen konstin ajattelin kuitenkin tuoda muuten niin konstailettomaan laatoitukseen, eli laittaa 5x5 laatan diagonaaliin. Tuon siron laatan lisäksi tullaan muutamalla seinäpätkällä näkemään jotain vielä valitsematonta isompaa laattaa, sekä mikrosementtiä samassa vaaleanharmaassa sävyssä kuin koko alakerran lattiapinnassakin. Näiden raikkaiden ja vaaleiden sävyjen kaverina tulee olemaan puuta, saunan lauteissa, hyllyköissä ja irtojutuissa. Mitenhän saisin uudet lauteet heti kymmeniä vuosia eläneiksi? Tuollainen kuivuneen oksankäppyrän pinta olisi ihana!

Koko kylppäri lähti liikkeelle ajatuksissa sirosta vaaleasta laatasta ja katosta roikkuvasta amppelista runsaan viherkasvin kera. En ole aikaisemmin päässyt sisustamaan kylpyhuoneetta jossa ikkunasta tulvii sisään luonnonvaloa. Niinpä tuon ikkunan tuoman avaruuden ja luonnonläheisyyden ympärille lähti koko kylpyhuone tunnelmineen rakentumaan.

- Ilonin Anna


IMG_3659
3 kommenttia:

  1. Ihana vaalea värimaailma ja mä oon ihan kympillä mukana vihreyden ja vehreyden tuomisessa kylppäriin! <3 Saunailtaa odotellessa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos siskokullat!! Pusut sinne kauas molemmille!! ^_^

      Poista

 

Ota yhteyttä

iloni.info@gmail.com

Liike osoitteessa:

hatanpään valtatie 5 , TAMPERE