Remppakuulumisia pitkästä aikaa


IMG_3675

IMG_3679
IMG_3663IMG_3666IMG_3669

IMG_3660IMG_3670


IMG_3677

IMG_3672

Ja taas on mennyt tovi viimenäkemästä. Niin monta juttua mistä tekisi mieli tulla ja turista. Illat kuitenkin hurahtaa sukkelaan maailmalta tavaraa metsästäessä ja seuraavaa työrupeamaa pähkäillessä, ja minä kun luulin että suunnittelulle on melkein vuoden rupeamassa riittävästi varattuna aikaa. Pientä puhdin heikkenemääkin on ollut tavattavissa ja parinakin iltana olen ihan vain rojahtanut sohvalle tuiottelemaan kattoa.

Rempparintamalla ollaan aherrettu kahta kovemmin isyysloman suomin lisätunnein. Väliseiniä on pykätty ja sähkärikin on käynyt tiuhaan vetämässä piuhoja paikoilleen. Nyt enää villamiestä odotellaan ruiskuttelemaan villaa ja sen jälkeen saadaankin levytellä ulkoseinät ja väliseinät kaksin puolin JA laittaa LATTIAT.

Kellarissa ollaan jo kuvien oton jälkeen päästy vähän tasoitustunnelmiin. Voi että mikä onni ja riemu kun päästään pikkuhiljaa hivuttautumaan pintaremontin puolelle. Tässäkin onnessa on tietenkin harmistuttavammatkin puolensa, sillä alkaa paljastua että "hyvin" tehdyt suunnitelmat, jotka kuvittelin päässäni olevan, ovatkin aika kehnolla mallilla. Nyt kun pitäisi olla tilausvalmis tuotteelle jos toiselle. Keittiön laatta onkin tämän yön valvottaja, aamuksi pitäisi päättää latten ja grigion välillä, eikä kyllä toistaseksi ole harmainta aavistusta siitä kumpi voittaa! Parastahan on kuitenkin että vihdoin löysin IHANAN laatan!

Välipohja on saanut tärinäneristimet ja kattoa on kellariin tehty jo suurilta osin. Kylpyhuoneen katto on enää levyttämättä. Saunakin on saanut jo muodon ja eristeet. Portaita aloitettiin eilen, ja niiden etenemistä odotan ihan todella!

Kuvista ei nyt tällä kertaa saa kovin selkeää kuvaa oikein mistään, mutta aistiipahan tunnelman tuolla meidän pirtissämme. Linssi voisi ensi kerralla olla vähän laajempi, nyt kun näitäkin otoksia varten peruutin kauimpaan mahdolliseen nurkkaan aina saadakseni jotain mahtumaan kuvan sisälle. Yksityiskohtien aika on kuitenkin hieman myöhemmin.

- Ilonin Anna

2 kommenttia:

  1. Jee, remppakuvia pitkästä aikaa! Näitä olin odottanut ja lähes joka päivä käynyt tarkistamassa, joko, joko... Nyt alkaa tilat hahmottua. Ikuisena valkoisen/vaalean ystävänä mä taipuisin grigioon kuitenkin. Lattekin on upea, mutta ehkä vähän pliisu? Upeat laatat molemmat, kuitenkin! Odotan innolla lopputulosta (kaikilta osin)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei jee! Mäkin taivuin grigioon ja se tuli tänään tilattua! <3 Kiitos vahvistuksesta!! Ihanaa aurinkoista viikonloppua!

      Poista

 

Ota yhteyttä

iloni.info@gmail.com

Liike osoitteessa:

hatanpään valtatie 5 , TAMPERE