Juttu jutusta.

IMG_1814

Kuten jo vähän vihjalin viimepostauksen yhteydessä, löytää meidän kodista ja siinä samalla meistä asukkaista juttua uusimmassa Oma koti kullan kallis -lehdestä. Olipa hauskaa kävellä lehtihyllylle ja napata lehti käteen lukeakseen mitä meidän huusholliin on kuulunut vuosi takaperin jolloin koti käytiin kuvailemassa ja löpisin toimittajalle ummet ja lammet sekavia juttujani, josta näköjään taidokkaissa toimittajan käsissä muodostuu ihan selkokielistä tekstiä. Kiitos siis kovasti Annelle ja Jukalle jutusta ja kuvista!


Kysyin Jukalta josko saisin kuvia hieman enemmänkin näyttää täällä blogin puolella, kun upeasta kuvasadosta ei tietenkään lehden sivuille päätynyt kuin ne juttuun parhaiten istuvat otokset. Ja onhan nämä ihan hitusen taidokkaampia vedoksia kun omat räpsyt.

Siispä tässä alla hieman ekstraa kuvauskerrasta. Kuvia on niin mukavasti että ajattelin ripotella näitä tähän lähitulevaisuuteen, ja aloitetaanpa keittiöstä. Mistäpä muualtakaan sitä nälkäisenä alottaisi.

Siispä sen pitemmittä löpinöittä, käykää nappaamassa kyseinen lehti käsiin ja kertokaahan mitä miltä näyttää ja vaikuttaa!

pellervonkatu-5835

pellervonkatu-5721

pellervonkatu-5837

pellervonkatu-5707

pellervonkatu-5717

pellervonkatu-5705

pellervonkatu-5715

Kuvat : Jukka Salminen
- Ilonin Anna -


20 kommenttia:

 1. Onnea ja tosi upeita kuvia - niin lehdessä, kuin sen ulkopuolella. <3

  VastaaPoista
 2. Vautsi tuo teidän keittiön laatta! Mistähän se on? :)
  Onnea lehtijutusta <3

  VastaaPoista
 3. Ihanalta näyttää, onnea :-)

  VastaaPoista
 4. Siis yhdellä sanalla...upea <3 Niin koti kuin kuvatkin :) Mullakin tuli wow elämys noista laatoista <3 Täytyy lähteä lehtiostoksille...

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia :) !! Ja pitääkin käydä lehtihyllyllä !

  VastaaPoista
 6. Juuri olin käynyt vanhan blogisi puolella kurkkaamassa, sopisivatko teidän keittiön ihanat laatat meidän kodin tyyliin. Uppoiduinkin hyväksi toviksi blogiasia surffailemaan. (Siellä oli muuten tosi ihana kuva sinusta!) Sitten kaupan lehtihyllyllä inspiraatiota hakiessani vastaan tulivat ehdottoman tunnistettavat laatat :) Ihana juttu ja hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 7. Iso kiitos kaikille!! Onpa kiva lukea näin paljon kommentteja ^_^ !!

  Laatat on kyllä ehdottomasti saaneet kodin yksityiskohdista eniten wau-kommentteja, ja sen ne kyllä on ansainnukin! Onneks sillon remppavaiheessa rakastuin ja päädyttiin näihin sinisivalkosiin <3 <3 Ihan bauhausin valikoimista löytyi ja eipä olleet kalliitkaan muistaakseni!

  Kuvaaja on kyllä taitava, oli ihana nähdä miten rennosti osaajalta syntyi näin upeita lopputuloksia. Ja tietenkin olin ihan intona kun hän sai kuvattua välineillään kuvakulmia joita ei meidän linsiin pääse etäisyyksien vuoksi tallentamaan..:)

  Hauskaa Santtu että kävit arkistoja tutkimassa! Pitää itsekin käydä joku päivä muistelemassa mitä on tullut kirjoteltua ja kuvailtua! (Apuuva, mitähän kuvaa tarkotat?) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä raitapaitakuvaa, jossa virnistelet kameran kanssa. Oikea hyvän mielen kuva!

   Poista
 8. Ihana koti! Tykkään värimaailmasta aivan erityisesti. Täytyy käydä hakemassa lehti itsellekin niin pääsen paremmin fiilistelemään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Värit on samalla ihanan haastavia että paras osa sisustamista, luentevinta kun ei liikaa ajattele, näin ainakin meillä ;) Käy ihmeessä nappaamassa lehti!

   Poista
 9. Ah, wau, mitä kuvia! Tosi hienoja! Tätä lehtijuttua olin jo odotellut ennen kuin teillä taisi olla siitä vielä mitään tietoa! Siis kauan! :D Mahtavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Voi sua, odottelu näköjään palkitaan ;) Kiitos isosti odottelusta ja tsempistä ja muuten vaan ihanasta olemassaolostas!! <3

   Poista
 10. Vauu ihan todella kaunis koti!! Kyllä tykkään <3

  VastaaPoista
 11. Siis täh! Miten en tajunnut, että se on teidän koti kun selailin lehteä kampaajalla?! Vissiin niin nopeasti selasin, ihailin vain tuota Morrisin tapettia :D

  VastaaPoista
 12. ...Niin ja siis ihanaa teillä muutenkin, varsinkin keittiö on ihan mieletön!

  VastaaPoista
 13. Aivan ihanat kuvat!
  Hyvällä maulla ja loistavilla väriyhdistelmillä sisustettu persoonallinen koti !☺

  VastaaPoista
 14. Kiitos naiset! :) Hauskaa että olit kampaajalla lukenut juttua, tuo tapetti on kyllä rakkautta ensi silmäyksellä, vieläkin aina toista nukuttaessa katselen että onpa mulla hyvä maku :D
  Kiva lukea teidän kommentteja <3 <3

  VastaaPoista

 

Ota yhteyttä

iloni.info@gmail.com

Liike osoitteessa:

hatanpään valtatie 5 , TAMPERE