Mammaloma korkattu ja kukitettu!

IMG_1811

IMG_1791

IMG_1798


IMG_1810

IMG_1796

IMG_1807

IMG_1782

IMG_1804


Loma oli, loma meni, loma tuli.
Nyt olen sitten virallisesti mammalomalla! Tokkopa tämä nyt vielä ennen sairaalareissua ihan oikein kokonaan lomailuksi pääsee kääntymään mutta pääsiäisen tunnelmissa on hyvä jatkaa, sillä ihan omaksikin äimästyksekseni huomasin omaavani lötköilyn salat ja melko taidokkaasti sitä toteuttelinkin meidän poikien säestyksellä. Tähän saattaa toki kovastikin vaikuttaa tämä kasvavan olomuodon epäkätevyys kaikensortin liikettä vaativien puuhien kannalta. Seesteisyydestä on kuitenkin hyvä jatkaa ja niin jatkankin, ainakin pyrkimyksen tasolla.

Vaikka päivittäisestä yrittäjänarjesta lomailenkin ja siirrän isoimman fokuksen meidän perheen pieniin ihmisiin, Iloni jatkaa eloaan ja oloaan, toki huomattavasti pienemmällä liekillä. Tapahtumia on Ilonin kalenteriin merkittynä ja edelleen toivottelen teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi verkkokauppaan! Kannattaa myös tsekata tuolta yläotsikoiden takaa jälleenmyyjät - osiosta mukavia ostospaikkoja vaikkapa kevään lahjahankintoja varten!

Saatiin me pääsiäisen vieton (syömisen) lomassa jotain aikaiseksikin. Auto sai kesähuollon, varastoa ehdittiin tonkia ja kirpparikassivuorta asunnon puolella kasvattaa, vielä kun saisi sen pöydän varattua. Kuvien mukaisesti pääsin myös istutuspuuhien pariin. Elämää ilostuttavien kukkien lisäksi korkkasin taimipuuhat yrteillä. Tärkeimmästä on hyvä aloittaa, jos meinaa into lopahtaa niin onpahan kuitenkin oleellisimmat kesän ikkunalautaviheriöt olemassa ja maullaan meidän pöperöitä maustamassa.

Vielä viikko niin meidän ensimmäinenkin palautuu kokopäiväiseen kotiarkeen päikkyarjen sijaan, ja saapa nähdä mitä kaikkea mukavaa puuhaa me täällä meidän nurkissa keksitään. Ihanaa että tulee kesä, tänään sen jo tuolla tuulessa ihan saattaa haistaa!

Niin, ja käykäähän tsekkaamassa ja nappaamassa kaupan hyllyltä uusin Oma koti kullan kallis - lehti, siellä näkyy tuttuja nurkkia! Huomenna tästä lisää!

Tässäpä tämän hetkiset tunnelmat! Lukijalukukin on mukavasti kasvanut viimeviikoilla! Tervetuloa kaikille ihanille!

- Ilonin Anna -


IMG_18068 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! <3

  Ja voih, nauti mammalomasta. On tämä niin mukavaa - vaikka viime yön jälkeen voisin olla aivan jotain muuta mieltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Maru :) Mammalomailu taitaa olla samalla niin ihanaa ja samalla niin raadollisen rankkaa! Ihan parasta siis! <3

   Poista
 2. Ihanat kukat istutit :) ! Tosin plantagen reissua (tai muu vastaava kasvi-paikka) odottelen vieläkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ;) Mennään vaan! Ehkä viikko vielä niin uskaltaa jotain vähän arempaakin osteskella..

   Poista
 3. Mulle saa lähettää tai Maran mukana toimittaa sen Oma Koti kullan kalliim! Pus, hyvältä näyttää ja auvoisia mammalomailuja ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy toimitella ;) Kiitos <3 Tulkaahan te sieltä pian!

   Poista

 

Ota yhteyttä

iloni.info@gmail.com

Liike osoitteessa:

hatanpään valtatie 5 , TAMPERE