Arvonta! Kanelikaupan kalenteri 2015

IMG_6362

Avajaisriemut jatkuu!

Sain mahdollisuuden arpoa ihanan kanelikaupan Hanna-Riikan taiteileman kalenterin vuodelle 2015! Käykäähän kurkkaamassa kanelikaupan tarjonnat tästä, on ainakin kynänjälki kaupantädillä ihan minun makuun! Siellä seikkailee suloisia lintuja, oravia, pilviä ja sieniä, ihanissa julisteissa ja korteissa.

Olen tässä muutaman päivän pyöritellyt päätäni ihan äimän käkenä joulukuusta!
Voiko olla, että jo availlaan kalenteriluukkuja? Voiko olla, että on enää 22 päivää aattoon?! Kauniit joulukalenterit on nyt kanelikaupassa alennetuin hinnoin, jos on muitakin myöhäisheränneitä joulukuun suhteen. Onneksi vielä ehtii hyvin kalenterin luukkujenavailupuuhaan mukaan muutaman päivän jälkijunassa!

IMG_6271

IMG_6273

IMG_6280

Nyt kuitenkin arvotaan ensi vuoden kalenteri ja pikkuisen kurkistetaan sen tiimoilta lähenevän uuden vuoden puolelle. Arvonta suoritetaan sunnuntaina 7.12. Siihen saakka voi arvontaan ottaa osaa ja sitä saa mainostaa kavereillekin!

Kalenteriarvontaan voit osallistua täällä blogissa kirjoittamalla kommenttiin alle,

- Sähköpostiosoitteesi

sekä vastaukset kysymyksiin:

- Mikä on rakkain joulutraditiosi?
- Mitä haluaisit nähdä Iloni-blogin postauksissa vuonna 2015?

Onnea ja menestystä arpajaisiin!! (:


- Ilonin Anna -



IMG_0871





13 kommenttia:

  1. Rakkain joulutraditioni on kerääntyä yhteen läheisteni kanssa. Nauttia heidän seurastaan ja syödä hyvin.
    Kiva olisi nähdä helppoja tuunaus/sisustus vinkkejä sekä herkkureseptejä.
    Kanelikaupan kalenteri näyttää tosi kivalta, osallistun siis.
    linda.majoinen@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. Rakkain joulutraditio on ollut joulupuuro aattoaamuna mummon luona, ja siellä on katseltu lumiukko ja kuunneltu joulurauhan julistus. Tänä vuonna se ei valitettavasti enää onnistu, joten täytyy hiukan muokata traditiota ja syödä puuro kotona, joka kuitenkin on mummola lapselleni :)

    Jotain kivoja lapsiystävällisiä ruokaohjeita tulee metsästettyä nykyisin, eli saa olla jotain pientä jujuakin, mutta ei liikaa "erikoisia" raaka-aineita samassa paketissa, muuten iskee pienellä syöjällä epäluulo ;) Semmosia voisi siis olla täälläkin :)

    /Saara, saakku (at) gmail.com

    VastaaPoista
  3. Ihana kalenteri - mulla onkin ensi vuoden kalenteri vielä hommaamatta ja tämä olisi täydellinen! <3

    Rakkain joulutraditio on kuusen haku ja syöminen. Ups, tässähän tuli jo kaksi. Ylipäätään joulun odotuksen tunnelma on ihanaa aikaa - etenkin nyt, kun oma lapsi alkaa ymmärtää tästä jouluhommelista jotakin. :)

    Sinulla on tosi kiva tyyli tehdä postauksia (ainakin vanhassa blogissa ja uskon, että sama linja jatkuu täälläkin). Erityisiä toiveita ei siis ole - jatka samaan malliin! Ja hei, uusi blogi näyttää tosi hyvältä! :)

    VastaaPoista
  4. Ihana arvonta ! :) Mukana ollaan.

    Joulutraditioista lempparit on kyllä ehdottomasti kranssin tekeminen, mieluiten äidin kanssa vaikka tänä vuonna tulikin tehtyä se itse. Ja ei siitä pääse eroon että rakastan koristella kuusen <3

    Blogissa ois kiva nähdä postaus vaikka Tampereen parhaista sisustusputiikeista. Joko kaikki yhdessä postauksessa tai sitten semmonen tag missä esittelisit aina välillä yhden putiikin kerrallaan :) Ja reseptipostaukset on ollu kivoja, niitä lisää !

    -Maria

    VastaaPoista
  5. Onpa sinulla kaunis blogi!
    Rakkainta jouluperinnettä on vaikea nimetä, tuntuu että koko jouluaatto on tietynlaista perinteen noudattamista. Lapsuudenkodista tänne oman perheen jouluun on siirtynyt perinteeksi katsella joulurauhan julistus telkkarista ja lukea Jouluevankeliumi ennen ateriaa. Ehkä ne ovat ne kaikkein rakkaimmat <3

    VastaaPoista
  6. Ei joulua ilman suurta perhettä eli sukua :). Joulu pienellä porukalla tai ihan vaan kaksistaan ei tuntuisi joululta ollenkaan. Tänä jouluna on edessä ensimmäinen joulu toisen suuren perheen kanssa. Rakastan jouluperinteitä (niitä omia perinteitä kaikista eniten ;) ), mutta tuo yhdessäolo pitkän kaavan mukaan on rakkain, jos sen voi perinteeksi nimetä.

    Tykkään katsoa kuvia ja lukea kädenjäljistä - itse suunniteltua, tuunattua, tehtyä, joskus vaikka jonkun muunkin tekemää ja jollain tavalla hyväksi, oivaltavaksi tai kauniiksi havaittua. Sitähän täällä on :). Kohtuullisen yksinkertaiset (että jaksaa vääntää jotain uutta työpäivänkin jälkeenkin) kotiruokareseptit kuvineen on aina kivoja ja leipomukset on inspiroivia ja iloa silmille :)

    Osallistun arvontaan!

    VastaaPoista
  7. Minäkin osallistun!

    En ehkä osaa nimetä vain yhtä jouluperinnettä. Tärkeimpiä asioita minun joulussani ovat hiljentyminen arkisen pakerruksen jälkeen, joululaulut, yhdessäolo perheen kanssa, runsas jouluateria ja muutoinkin herkuttelu sekä lahjojen antaminen ja saaminen. Uusi traditio parin viimeisen vuoden aikana on ollut joulukirkko, ihan luterilaisen kaavan mukaan. Se on jollain lailla niin perinteikkään suomalaista ja tuo ihanan joulun tunnelman. Varmaankin jää pysyväksi perinteeksi se. Myöskin uutta on viime vuosina ollut se, että olen osannut nauttia ja päästä joulun tunnelmaan, vaikka ympärillä onkin ollut vähän pienempi joukko. Ei meidänkään nelilapsinen perhe täydennettynä aviomiehellä ja isovanhemmilla ole aivan minipoppoo, saatika sitten miehen suuri perhe, mutta kuitenkin täysin eri asia kuin toisinaan yli 40 henkilön sukutapaamisjoulu, jollaisia ollaan Suvin (^) kanssa pienestä pitäen totuttu viettelemään. Pidän molemmista, sekä rauhallisemmasta joulusta että vilinää ja vilskettä enemmän omaavammasta.

    Toi Marian idea oli tosi hyvä. Itsekin olisin kiinnostunut tamperelaisista sisustuskaupoista. Olen muutamia ihania pikkuputiikkeja ihaillut näyteikkunasta käsin, mutta en ole vielä tottunut sellaisissa asioimaan. Reseptipostauksista olen myös pitänyt ja monia herkkuja jo maistellutkin! Myös kaikenlaiset sisustusvinkit ja inspiraatiokuvat ovat tietenkin tervetulleita! Lisäksi mua henkilökohtaisesti kiinnostaisi jonkinlaiset esittelyt eri vuosikymmenten muotoilusta. Olen aivan tässä hiljattain kiinnostunut enemmän eri aikakausien designista ja arkkitehtuurista.

    VastaaPoista
  8. Tärkeintä on ajanvietto läheisten kans ja tietysti kaikki perinteet mitä jouluun kuuluu, jouluateria, haualla käynti...
    Ja helpohkot lapsillekkin maistuvat ruokareseptit on mieluisia.
    -kata (kaaka87@jippii.fi)

    VastaaPoista
  9. Näitä on ihan parasta lukea täältä!! Pakko ihan vastakommentoida näin yhteen syssyyn :) Ihanat te! <3 <3 <3

    VastaaPoista
  10. Heipä hei! Tulin ilmoittautumaan arvontaan.
    Löysin blogisi vasta juuri äsken, joten en osaa odottaa ensi vuodelta mitään erityistä. Reseptit tuossa alempana näyttivät kiinnostavilta.
    Minulla on menossa joulutraditioiden murros, mutta lanttulaatikosta en luovu!
    Mukavaa adventinaikaa!
    Heidi
    liputtaja (a) gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Heidi!
      Kiva kun löysit tänne! :) Oi voi lanttulaatikko, se on taas mun inhokkilistalla, kun taas imelletystä perunalaatikosta en ikinä luovu! Toivon kuitenki että joku vuos mullakin nappaa lanttulaatikkoinnostus koska se on meidän perheessä kaikkien muiden suosikki.
      Oikein ihanaa joulunodotusta sulle myös!

      Poista
  11. Voih, ehdinköhän vielä arvontaan mukaan.. En aiemmin tällä viikolla saanut aikaiseksi lisätä tätä uutta osoitettasi lukuluetteloon, ja nyt kun vihdoin sitten kunnolla tulin tälle puolen, niin näköjään tällästä huippua oon missannut, ihan superhieno tuo kalenteri!.. No, mä vastaan tähän vielä varmuuden vuoksi, ja toisaalta ihan kivahan näitä juttuja muutenkin on pohtia. :)

    Joulutraditiojuttu onkin hieman hankala, sillä nyt tässä parin viime vuoden aikana niitä mun rakkaita perinteitä on vähän ravisteltu, kun on tullut toinenkin perhe mukaan kuvioihin. Siihen asti joulut oli mulla suunnilleen minuutilleen aina samanlaisia, joten oli kyllä melkosen kova paikka, kun pari vuotta sitten homma muuttui. Mutta sen olen tässä kuitenkin saanut todeta, että kyllä se joulumieli paikasta riippumatta syntyy sillä, että on hyvää seuraa ja hyvää ruokaa, lahjoja (tietty!) ja kiireetön tunnelma. Vaikken silti voi kieltää, etteikö hiukan kirpaise, kun ei oo pariin vuoteen päässytkään sinne perinteiseen aattohartauteen, kun ollaan nyt parina vuonna oltu aatto tampereella. Tän joulun kuvioista ei oo vielä ihan selkeetä kuvaa.

    Täällä on muutamakin jo ehdottanut tuota sisustusputiikkiasiaa, ja itse komppaan kyllä sitä täysillä! Oon törmännyt moneen ihanan näköseen liikkeeseen, mutta jotenkin en sitten oo vaan uskaltanut astua sisään, kun jotkut niistä näyttää jollain tapaa liiankin hienolta. Sitten toisaalta kun ei oo mitään hajua, minkälaista ja -hintasta tavaraa siellä oikeen on, niin kynnys saattaa nousta aika korkeeksi. Jos ois ees pieni aavistus, millainen kauppa oikeen on kyseessä, niin ois varmaan paljon helpompaa mennä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin ehdit vielä mukaan! :) Jee! Aamulla katsotaan kuka on onnekkain!

      Se on kyl kieltämättä hankalaa kun omat lapsuuden joulutraditiot joutuu vähän kompromissin pyörteisiin kun tulee toisenki perhe kuvioihin mukaan! Mutta toisaalta, saapahan rakkaansa kanssa alkaa muodostaa omia perinteitä ^_^

      Täytyy ehdottomasti ottaa sisustusputiikkipostaukset kevätkaudelle heti matkaan! Innostuin jo itekkin kun täältä ideoitiin! Mahtavaa kiitos sullekin kommentista! (:

      Poista

 

Ota yhteyttä

iloni.info@gmail.com

Osallistujat

Liike osoitteessa:

hatanpään valtatie 5 , TAMPERE