Joulukukkia ja joulun paras menovinkki!!

IMG_0571

IMG_0557

IMG_0553

IMG_0567

IMG_0556

IMG_0565

IMG_0559

IMG_0563

Nyt ollaan taas askeleen lähempänä joulua. Hyasintit on asetettu tatittamaan kuppoihinsa, pari havunoksaa on käyty katkomassa ja kranssi odottaa pääsyään työn alle. Parasta joulussa on ehdottomasti tämä jouluun sukeltaminen pikkuhiljaa puuha kerrallaan, siihen vielä kun lisää touhukkaan pienen apurin innon ja lapsen riemun ei joulua voi olla rakastamatta! Hyasintit on meidän kodissa tradition omaisesti, kuten varmaan monen muunkin suomalaiskodin, se must joulukukka. Pimeissä illoissa on puolensa. Pitkästä aikaa osaa taas raivata päivän tunteihin näpertelyaikaa. Eilen hyasintit istutettuani puuhastelin huovan ja langan kanssa, pian näette senkin puuhan lopputulokset!

Mutta nyt! Nyt! Tärkeä riemu-uutinen! 

Joulunajan odotetuin tapahtuma on ihan jo melkein kohta täällä! Tulevan viikonlopun Designtori Joulu on Tampereella pakkahuoneella 13.-14.12 klo: 11-17. Sinne kaikki oikein oikein lämpimästi ja suurella sydämmellä toivottelen tervetulleeksi! Niiiin mukavaa olla mukana Ilonin kanssa, siellä se nimikin lukee listalla! Jes :)

Tulkaahan kurkkaamaan ja moikkaamaan kun Ilonin tuotteet näkee ensikertaa päivänvalon!!- Ilonin Anna -


ps. kiva jos liitytte lukiaksi tänne uudenkin blogin puolelle!


1941475_885494778128880_474037810906748182_o

2 kommenttia:

  1. Sinnehän rantautuu useampi turkulainen suunnittelija ja käsityöläinen! Turun desintorin järjestettiin itsenäisyyspäiväviikonloppuna (oli tosi kätevästi auki perjantainakin!) ja sieltä tarttui monenlaista kaunista ja ihanaa mukaan - aivan ihana tapahtuma! :) Monenlaista siellä nähtyä meiltä kotoa ja löytyikin ja niiden toimivuutta sain kehua eteenpäin ;). Tampereen designtori vaikuttaa suuremmalta tapahtumalta kuin Turun, joten haluampa piipahtaa sinne joku vuosi mielelläni! Ehkä Ilonin näkee siellä vielä toistekin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turkulaisilla on kyllä hyvä edustus! Täytyy ens vuonna kahlata useampikin designtapahtuma Ilonin voimin! Nyt ekana vuonna alotellaan täältä läheltä, ja varmasti ollaan mukana tulevaisuudessakin ;D Eli tervetuloa siis! Oon kyllä tykänny tampereen designtoreista paljon, niitä on pari kertaa vuodessa ja Joulun on tietysti se paras. Se on hyvä kun tietää että sieltä saa sitten kaikki joululahjat käydä poimimassa, ei tarvi stressata sen kummemmin ;)

      Poista

 

Ota yhteyttä

iloni.info@gmail.com

Liike osoitteessa:

hatanpään valtatie 5 , TAMPERE