Jännän äärellä!!

IMG_9829

IMG_9820

IMG_9837

IMG_9795

Täällä alkaa pikkuhiljaa stressi kääntyä loistotuuleksi!!

Palaset loksahtelee, tuotteita tulee uunista ulos harva se päivä ja ilme alkaa olla kuvien sammakon kaltainen. Hieman on pöyristynyt ja pöhkistynyt olo kun saa hiplailla ihan ihkasti ja oikeasti jotain, jonka on monta kuukautta sitten piirtopöydältään lähetellyt eteenpäin taitaville tekijöille luotavaksi! Oli ihan pakko tulla jakamaan tänne hieman kuvia ja raotella vähän muutaman tuotteen nurkkaa. Otettiin tänään kuvia (tiedän, tässä valoisassa säässä) tuotteista maanantaina aukeavaa verkkokauppaa varten! Olehan siis hollilla!! Maanantaina pääset viimeistään ostoksille Ilonin omaan nettikauppaan: iloni.tictail.com . Ennen sitä on kuitenkin kaikilla tamperelaisilla ja tampereella vierailevilla mahdollisuus tulla katsomaan Ilonin tuotteita pakkahuoneelle Designtori Jouluun ja tietenkin myös moikkaamaan ja tsemppaamaan minua siellä pöydän takana! 


Ei yhtään liian myöhään eikä ainakaan yhtään liian aikasin! Huomenna saapuu viiminen erä ompelijan käsisistä uunituoreita tuotteita suoraan pakettiin. Tämä on niin mun luonteen omaista, aina viimetinkaan!! Itselleen ei kai mahda mitään. Lauantaina aamusta kuitenkin pyrähdetään nyssyköinemme designtorille ja siellä tavataan!


Intoa puhkuvin terkuin,

Ilonin Anna


IMG_9823

4 kommenttia:

 1. Ihanaa ja kaunista!!! Onnea viikonlopun rientoihin ja siita eteenpain, ja iso rohkaisuinnostushali!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanja!! <3 Rohkasuhali tulee kyllä tosi tarpeeseen! Oot huippu ^_^

   Poista
 2. Voi, kuulostaa ja näyttää ihan huippukivalta ja jännältä! :) Harmi, että oon keikoilla koko viikonlopun, enkä pääse Designtorille. :/ Mutta verkkokauppaan klikkailen kyllä itseni heti maanantaina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Elina! Nautinnollista keikkaviikonloppua sulle, taitaa kuulua muusikon jouluun! ;) Kyllä näitä onneks kerkeää vielä netissä ja muualla katselemaan!!

   Poista

 

Ota yhteyttä

iloni.info@gmail.com

Liike osoitteessa:

hatanpään valtatie 5 , TAMPERE