Iloni-arvonnan voittaja sekä uuden vuoden kujeet.


IMG_0700

IMG_0709

IMG_0691

IMG_0704

IMG_0701


IMG_0690

Eilisen joulusiivon lomassa lyödä napautin seinään pienen messinkinaulan. Siihen ripustin uuden suloisen seinäkalenterini, jonka sain lahjaksi ihastuttavalta kanelikaupan tädiltä! Toivottavasti myös taannoin täällä arvottu kalenteri on jo saapunut voittajalle!

Selailin kalenterin hellyyttävän hurmaavia kuvituksia ja mietiskelin tulevaa vuotta. 2015 kuulostaa jotenkin niin suurelta vuosiluvulta! Kalenteri ammottaa vielä toistaiseksi melko suurta tyhjyyttä, ah onnea! Tosin pelkään pahoin, että se ehtii veilä täyttyä. Tärkeimmän ajankohdan raapustin heti samantien toukokuun tyhjälle lehtiselle! 13pv. on laskennallisesti se päivä, jolloin päästään vihdoin ihan silmästä silmään tutustumaan meidän vatsassaelelijään!

Hetken uuden vuoden tunnelmissa lymyttyäni, päätin palata takaisin jouluun. Meidän pojat loihtivat huumaavan piparintuoksun tehtailuillaan (paras pipariresepti) ja minä päätin peittää kalenterin vielä toistaiseksi kranssin suojiin. Siellä se saa odottaa vielä muutaman päivän uutta vuotta ja uusia kujeita! Sitä ennen tunnelmoidaan joulua.

Täällä on tehtailtu paketit kääröihin ja muutenkin saatu joulun valmistelupuuhat aikalailla puuhailtua. Käytin paketteihin tänä vuonna ihanan uuden kaunisdecoration - puodin printattavia pakettikortteja. Käykäähän kurkkaamassa ja hankkimassa itsellennekin suloiset ja vieläpä ilmaiset pakettikortit. Laitan huomenna meidän pakettiversioista kuvia.

Paketoin myös vielä yhden Ilonin paketin valmiiksi postelioonin kuljetukseen.
Sinne piilotin Ilonin-arvonnan voittajan toivoman roosan värisen lude-tyynynpäällisen!

Arpa suosi Niinaa, isot onnittelut Niinalle!!
Ja sulosita joulunaikaa hempeän ludetyynyn kera!


Ihanaa ja hurmaavaa joulunodotusta myös teille kaikille muille vielä muutalle päivälle!
Jouluhan on jo ihan oven takana!- Ilonin Anna - IMG_0669

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Ota yhteyttä

iloni.info@gmail.com

Liike osoitteessa:

hatanpään valtatie 5 , TAMPERE