3 esikypsää maissia
3 granny smith omenaaiso nippu korianteria
2 limeä
1 mieto chili
fetajuustoa
suolaa, cayannepippuria
(juustokuminaa)
Irrota maissit tähkästä veitsellä. Älä suotta erottele kaikkia yksittäin, isot palat tuovat kivaa vaihtelua salaattiin. Kuori ja viipaloi omena ohuehkoiksi palasiksi. Hienonna korianteri saksilla ja paloittele chilipaprika pieneksi. Purista limen mehu salaattiin ja mausta.
Anna maustua muutama tunti ennen tarjoilua.
Ripottele vielä feta salaattiin ja nosta pöytään muiden ruokien suloistuttajaksi.
Matkaseurueemme on nyt saapunut määränpäähänsä. Kaksi vuorokautta tiukkaa ajoa euroopan halki on aina hupaisaa ja hermoja kiristävää. Suurin hatunnosto kuulunee tällä kertaa meidän pikkumiehelle, joka selvisti suremmitta suruitta koko pitkästä istunnosta.
Vielä yksi kuvasarja mökkiviikonlopulta. Yksi onnistunut herkkuruoka. Toivon mukaan teidänkin iloksi.
Nyt otan pojan reppuun, kameran kaulaan ja lähden tutkimaan lapsuusmuistoja tuonne +30 asteiseen aamuun.
Raikasta loppuviikkoa kotisuomeen ja muuhun maailmaan!
- Ani -
0 kommenttia:
Lähetä kommentti