Viimeistelyjä olohuoneessa.
Menipä se äkkiä! Talvi siis.
Oli usein mielessä että olisi kerrottavaa, mutta elämä on ollut aika täyttä ja niin se tauko vain venähti koko talven yli.

Tekee kuitenkin mieli jatkaa bloggailua tauosta huolimatta, ettei jää tarina ihan kesken! Meidän taloon kuuluu hyvää. Sellaista kovin ruuhkaista, töihinpaluun ja muun merkeissä. Remonttirintamalla on ollut seesteisempää, onneksi ei kuitenkaan ihan pysähtynyttä. Toivottavasti pääsen tässä lähipäivinä laittamaan blogin ajantasalle remppailun tiimoilta!

Nappasin pari kuvaa meidän olohuoneen keväisistä tunnelmista. Pari viimeistelyä on vihdoin saatu tehtyä, ja sekös hivelee silmää! Alkutalven kylmimpinä päivänä vaihdoimme uudet ikkunat talon vanhoijen tilalle ja kuulimme iloksemme että vanhatkin ikkunat saavat uuden elämän kesäkäyttöisessä torpassa hieman pohjoisemmassa Suomessa. Elo on ollut ihanan lämmintä ja kaikinpuolin tämä muutos tuntui pitkästä pohdinnasta huolimatta juuri siltä oikealta ja tähän kotiin sopivalta ratkaisulta.

Listotuksia onkin sitten rakenneltu hartaudella ja pitkillä työväleillä. Jossain vaiheessa tuntui tämäkin vaihe jo aivan loputtoman kamalalta. Lopputulosta on kuitenkin kiva fiilistellä, kannatti tehdä hyvin! Sen kun muistaisi aina ja kaikessa!

Lisättiin myös ripaus messingin hohtoa ikkunoiden helojen hengessä. Pönttöuuni sai tarvittavan lisä"renkaan" alareunaan lattian laskemisesta johtuen. Vielä kun pöntön maalaisi alkaisi tässä huoneessa olla tilanne viimeistelty remontin osalta, aika huippua! Voi kun niin voisi sanoa muustakin talosta. Luotan kuitenkin kevätvaloon ja piteneviin iltoihin! Puhtia alkaa jo olla huomattavissa!

Aurinkoisin kevätterkuin,

Anna0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Ota yhteyttä

iloni.info@gmail.com

Osallistujat

Liike osoitteessa:

hatanpään valtatie 5 , TAMPERE