Mitä tänään syötäisiin?
Siinäpä on ollut kumman kinkkinen kysymys miltei läpi kaikkien talvisten ja keväisten päivien. Vastauksen löytämisen ei nyt luulisi olevan niin vaikeaa, onhan maailma pullollaan reseptejä ja variaatioita ainakin ihan yhtä monta kun on ihmishenkiäkin pallon päällä. Ehkä se on valinnanvaikeutta sitten, tiedä sitä. Nyt se on kuitenkin ohi ja onpas herkkusuuta hellivää taas pitkästä aikaa saada arkiruokaan inspiraation maustamia uusia vivahteita.
Siinäpä on ollut kumman kinkkinen kysymys miltei läpi kaikkien talvisten ja keväisten päivien. Vastauksen löytämisen ei nyt luulisi olevan niin vaikeaa, onhan maailma pullollaan reseptejä ja variaatioita ainakin ihan yhtä monta kun on ihmishenkiäkin pallon päällä. Ehkä se on valinnanvaikeutta sitten, tiedä sitä. Nyt se on kuitenkin ohi ja onpas herkkusuuta hellivää taas pitkästä aikaa saada arkiruokaan inspiraation maustamia uusia vivahteita.
Eilen tehtiin uuniperunoita tähteistä inspiroituen. Se tiistaina mainitsemani järvipeto sai nyt kunkkuilla vielä viimeisen kerran eilisellä aterialla. Vuosia täydellistä haukireseptiä metsästäneenä sukelluskalastajan vaimona on pakko myöntää että tässä on nyt sitä jotain, voittaa jopa hauki-parmesaanipullat jotka nekin on melkoisia herkkupullia! Tästä lähtien rosamundat ja täytteen ainesosat otetaan vakiovarusteena mökkikausille mukaan. Parastahan tässä on taas helppous, vaivattomuus ja tietenkin ylpeys omasta keksinnöstä.
Ihanaa, herkullista ja lämmintä torstaipäivää joka lukijalle!
- Ani -
0 kommenttia:
Lähetä kommentti