Käy tupaan ystävä


Käy tupaan ystävä,
ja tartu sorkkarautaan!

Nyt on lomat lorvittu ja remonttityömaalla startataan. Purkuhommaa olisi luvassa, vaikka onneksi, suureksi onneksi siitä on jo ISO osa tehty. Niinkuin kuvista näkyy, on kaikki pinnat revitty melko alkutekijöilleen, hirret vain, ei paljoa muuta. Yläkerrassa/ullakolla on vielä purkutyömaata, jotain pientä keskikerroksessa, uudelle portaikolle koloa ja sen sellaista. 


IMG_2495

IMG_2526

IMG_2520

IMG_2513

IMG_2538

IMG_2508

IMG_2524

IMG_2504


Moni on kysellyt miltä siellä uudessa paikassa näyttää, asutteko siinä rempan ajan? Tältä näyttää, ja ei, ei asuta! Arvaatte varmaan miksi. Toki varmasti remppa jatkuu senkin päivän jälkeen kun muutetaan tuonne sisään, mutta kyllä tuolla tekemistä riittää ennen kuin sinne päästään romppeinemme asettumaan. Siispä ei kun hihat ylös ja huiskimaan, yy kaa koo nyt!! Pakko myöntää että tätä tässä kirjoitellessa pukkaa pieni hymy tulla huulille, kai sitä starttiviivalla kuuluukin hieman innosta puhkua!

Tervetuloa matkaan mukaan uusille ja vanhoille lukijoille! Lukijaksi voit liittyä joko täällä "liity tähän sivustoon" - painikkeesta klikkaamalla tuosta sivun vasemmasta laidasta tai bloglovinin puolella.

 - Ilonin Anna -

4 kommenttia:

 1. Tutulta näyttää ja kuulostaa. Me ollaan saatu talo ulkopuolelta lähes valmiiksi, mutta sisällä näyttää juuri tuolta. Meidän muuttopäivä on siirtynyt ja siirtynyt, kaikenlaista ylläriä on tullut vastaan. Mutta vihdoin päästään sisätiloissa purkamisen sijaan rakentamaankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan muuttopäivää, sillä on usein tapana mennä vaan kauemmas ja kauemmas. Mies tänään tokasi että onpa ihana tehdä kun ei oo mitään deadlineja.. mietiskelin siinä että älä nyt ihan noin rennosti ota :D Kyllä mä vielä muuttopäivän keksin ;) Mutta ihanaa että teillä jo purkutyö on tehty, se vie kyllä aikaa ja on jossain määrin tylsintä kun ei mitään näkyvää uutta saa vielä aikaseksi. Iloa ja intoa sinne, eikun vaan uutta tekemään! <3

   Poista
 2. Niin ihanalta näyttää talo revittynäkin (hirret, uuni, ikkunat, takka...)! Voin kuvitella miten upea teidän kodista tulee!! Tsemppiä remppaan! Mielenkiinnolla odottelen kuvia kaikenlaisista välivaiheista. :)

  VastaaPoista

 

Ota yhteyttä

iloni.info@gmail.com

Liike osoitteessa:

hatanpään valtatie 5 , TAMPERE