Ennen ja jälkeen nukkumaanmenoajan.

IMG_2623

Tultiin viettämään mökille viikko tyyntä ennen meidän remontinmyrskyistä loppulomaa ja niin no varmaan koko loppukesää ja syksyä. Tunnelmat mökillä on kuvien mukaiset; varsin muotititeoisen tyylikkäinä lorvitaan ja tehdään kaikkea sitä mille tavanomaisessa arjessa ei aikaa ole annettu. Poikakin on tajunnut mökkeilyn pukukoodin, kun pakatessa ilmoitti tärkeänä että hänen täytynee laittaa henkselit päälle kun mökillä täytyy olla tyylikkäänä. Äitinä hieman ihmettelin moista pukeutumista ja sen sopivuutta, mutta jo ymmärsin nähtyäni asun kokonaisuudessaan kun nuo sukelluslasit viimeistelivät muotigurun vision mökille päästyämme. Kyllä, legginsit korviin, henkselit kireälle, paita housuihin ja korvat ruttuun lasin hihnoilla; kaikki tinkimättömiä yksityiskohtia. On se hyvä olla tarkka, jottei ihan hullunkurisissa kuteissa kulje pitkin kyliä!

Miedän viikon suunnitelmiin kuuluu kesäily, rentoutuminen ja nauttiminen kaikin keinoin. Nukutaan minkä keretään ja käydään aamuin, illoin ja välillä öisinkin saunassa. Uidaan, lenkkeillään, köllötellään ja herkutellaan hyvällä ruoalla. Ja illalla kun lapset menee nukkumaan fiilistellään kesäiltaa välillä kaksin ja välillä mökkivieraiden riemukkaassa seurassa!

IMG_2628


IMG_2634

IMG_2639Hurmaavia kesäpäiviä toivotellen,

- Ilonin Anna -

4 kommenttia:

 1. Kyllä kelpaa! Ah. Ihana mökkimaisema ja ihana tyylimies!
  -Tanja joka ei jaksa tällä koneella kirjautua mihinkään google tileihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ihana Anonyymi-Tanja! Kyllä kelpas tosiaan, nyt on sopivan levännyttä porukkaa ja jaksan kukkua taas omissa touhuissa näin yöaikaan <3

   Poista
 2. Aivan mahtavia noi kuvat nuoren herran mökkityylistä! Ensimmäinen ois taulu mun makuun. Terkkuja Key-saarilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa! Eikö olekin! Pitää varmaan teettää taulu siis ;) Terkkuja sinne Key-saarille <3

   Poista

 

Ota yhteyttä

iloni.info@gmail.com

Liike osoitteessa:

hatanpään valtatie 5 , TAMPERE