Kodin valaistus - vol. 2 - lastenhuone

IMG_1239

IMG_1248

IMG_1245

IMG_1244  
Jatkoin tänään kuvailuja valaisimien kanssa meidän lastenhuoneen puolelle jossa räiskyy vähän enemmänkin värejä valaisimienkin osalta. Oranssi lukulamppu on päättynyt tässä talven aikana meidän makuuhuoneesta juniorisängyn lukulampuksi. Oikeastaan se on alunalkujaan matkannut isovanhemmilta vuosien varastoelonsa jälkeen meidän kotiin ja on mielestäni edelleen kovin pätevä virassaan niin kuin on ulkoisessa olemuksessaankin.

Asunnon toisena Lumona lastenhuoneessa lumoilee tummempi versio omasta päättötyötekeleestäni. Pähkinäpuinen rimavalaisin jotenkin istuu tänne lastenhuoneen viidakkoseikkailumaisemaan. Viidakkoon on päässyt myös sirolinjainen kauriskaunotar marimekon kuosista. Vuodentakainen tuunaustekeleeni kaipaa vielä viimeistelyä sähkötyön osalta (pitäisi vain vaihtaa ulkolainen töpselipää suomalaiseen). Se on toimimattomuudestaan huolimatta päässyt somistamaan vaatekaapin päälistä yhdessä nosturin ja muiden mukavien tilpehöörien kanssa.

Näin kurkistettiin tänään meidän lastenhuonetta valaiseviin esineisiin, mutta arvatkaapas niin kurkisti aurinkokin ja ihan mainittavan voimakkaalla valoteholla! Auringon valo tuli ja vaikutti jopa ihan pintaakin syvemmälle. Tuli ja laittoi naamalihakset sellaiseen astentoon, että huomasin minäkin kulkevani silmät pilkkeessä, kestohymy huulilla. Kyllä se kevät vaan pistää myhäilemään!

Myhäilemään pistätte myös te!! Tervetuloa uusille lukijoille, ihan huippua että ei ihan yksikseen tarvitse täällä höpötellä!

- Ilonin Anna -

2 kommenttia:

  1. Hurmaavia valaisimia! :) Minä olen valaisimien osalta ihan surkea sisustaja, jotenkin lamppuasiat vain unohtuvat helposti kokonaisuudesta, vaikka niillä saisi suuresti vaikutettua yleisfiilikseen ja -ilmeeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Mä oon taas niin valaisimiin hurahtanu että tuntuu että löytäisin niitä ihan joka kolkkaan, niillä kyllä saa isoja juttuja aikaan, varsinkin pimeän puolen vuodesta! Vielä kun rakentais alusta asti tai tekis sen sortin remontin että vois kotona olla täydellisissä paikoissa ja riittävästi paikkoja valaisimille! Ah.. sitä päivää odotan :D

      Poista

 

Ota yhteyttä

iloni.info@gmail.com

Liike osoitteessa:

hatanpään valtatie 5 , TAMPERE