Ravintolapäivän menovinkki ja uutta verkkokaupassa

IMG_1182 kopio

IMG_1141

IMG_1184 kopio

IMG_1158

Helmikuu on helmi kuu! Kaikenmoista uutta ja jännittävää tupruttaa tupaan lumisateisten päivien ratoksi!

Ilokseni saan esitellä uusimman tuotteeni verkkokaupasta! Linnut-kuosia uudessa värissä nyt puuvillasatiinisiissa tyynynpäällisissä. Mitäs pidätte mausteisista lintusista ruhtinaallisen sävysissä sulissaan? Nyt Ilonin tuotteita on myös saatavilla Animal Arkin -verkkokaupasta, joka on pullollaan upeita eläinaiheisia sisustus- ja kodintuotteita!
 

Käykäähän kurkkaamassa myös todella kivaa ja raikasta Herra Puukengän ja Neiti Räsymaton bloga , jossa esitellään myös Animal Arkin tarinaa! Heillä on niin mielettömän hurmaava ja inspiroiva koti, ihania yksityiskohtia pullollaan.

Nyt tulee sitten vinkkiä vinkin perään. Tämän kuun ehdoton menovinkki on ravintolapäivä 15.2! Tämäpä onkin siitä oiva menovinkki, että sitä voi suositella niin lähellä kuin kaukana asuville. Etsippä kotikuntasi päivän herkkupaikka täältä ja voit yllättyä naapurin ruoanlaittotaidoista!

Kaikille Tamperelaisislle ja sen lähistöllä oleskeleville ehdottomasti paras ravintolapäivän viettopaikka on meidän Pikku Putiikin Lounasleivät - pop up ravintola !!
Maanantaina hurmattiin oman keittiön väki hurmaavilla makukombinaatoilla meidän testilounasleivillä. Kyllä vaan, HYVÄÄ on luvassa!

Siispä 15.2. tervetuloa Store of Hopen ja Ilonin putiikkiin osoitteeseen: hatanpään valtatie 5, Tampere. Ruokaa tarjoillaan 12-17, tai niin kauan kuin lounasleipiä riittää.
Tarkemmin menuun ja muihin yksityiskohtiin voit tutustua täällä.


- Ilonin Anna -
2 kommenttia:

 1. Hauskaa että olet löytänyt Animal Arkin, mutta ei me siellä Animal Arkin takana mitenkään hääritä, kunhan kerran kerrottiin sen olemassaolosta vainen. Siellä takana häärivät ihan toiset ihmiset, Tiina ja Juha.

  Tuo lintujen uusi väritys on kyllä täynnä niin lempivärejä, että lähes heikottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei!! :D Anteeks kauheesti, jotenkin ajattelin että samat ihmiset on kyseessä tästä verkkokaupan linkistä: "Lue lisää Animal Arkista Herra Puukengän ja Neiti Räsymaton blogista!" ajattelin ihan että teidän blogi on ylläpitäjien oma blogi. Hassua miten voi mennä väärin, vaikka oon jo pidempään teitä seuraillu ja niin oon Tiinan ja Juhankin kanssa jutusteltu sähköpostein moneen otteeseen. Täytyykin korjata virhe!

   Kiva kun värit kolahtaa! Siinä on kyllä minunkin yks ihan suosikki paletti käytössä, verkkokauppaan vaan klik ;)

   Poista

 

Ota yhteyttä

iloni.info@gmail.com

Liike osoitteessa:

hatanpään valtatie 5 , TAMPERE