Sunnuntaitunnelmia

IMG_0860

IMG_0871

IMG_0857

IMG_0858

IMG_0874


Olipa ruhtinaallinen sunnuntaiaamu kun me aikuiset saatiin raotella luomiamme ihan omia aikojamme päivänvalon pikkuhiljaa vallatessa pintoja. Välillä on aika mukavaa edetä aamun tunteina ihan omaa tahtia siemaillen ympäröivää rauhallisuutta, nautiskella hiljasuudessa aamupalaa. Kaiken tämän jälkeen oli ihana hipsiä lumisateen keskellä jumppaan. Maha vielä toistaiseksi sallii moisen, joten koitan sitäkin elämän osa-aluetta ylläpitää vaikka se meinaakin kovasti jäädä kaiken mielenkiintoisen ja mukavuudenhaluisuuden jalkoihin. Sitkeyttä nyt vielä tarvittaisiin ainakin hetken aikaa!

Yöpaitasillani hipsin kodin nurkkia kuvaillen ja tässäpä aamupäivän kuvasatoa.
Poika palaa kohta kotiin serkussynttäreiden jälkeiseltä yökyläreissulta ja me jatketaan sunnuntaipuuhia ruoanlaiton merkeissä.

Löysin ihanan kurkistelija kortin vintage gardenista tampereelta. Kuvat on yksityiskohtia taitelijan (jonka nimeä en millään muista, enkä osaa kryptata signeerausta) isommista teoksista. Hurmaannuin tästä yksilöstä, joka päätyy meillä ehdottomsti kehyksiin!

Ilonin tyynyt komeilee meillä sohvalla, ja voi pian komeilla sinunkin sohvalla ;) Verkkokauppaan pääset tästä.

Keltainen nosturi on pojan ehdoton joululahjasuosikki, ihanan valokuvauksellinen kapistuskin vielä kaiken kukkuraksi.

Uudet viiskytluvun tuolit on vaan niin rakkautta! Onneksi niitä tuli hankittua jatkettavaan pöytään pari enemmän kuin arkena tarvitaan. Riittää myös ripoteltavaksi asunnon muihin kolkkiin! Miten niistä voikin tykätä näin paljon?!

Musta haarapääsky oli kiva diy lahja, joka väkerrettiin kokoon kolmivuotiaan kanssa yhteistuumin ja nyt se koristaa meidän nurkkarisua jota en vuosi toisensa jälkeen raaski heittää pois. Melko soma oksalla kiikkuja hänkin! Tervetuloa taloon!


Rennoin sunnuntaiterveisin,

Ilonin AnnaIMG_08674 kommenttia:

 1. KÄÄK miten ihania tyynyjä ja teidän koti muutenkin on silmäkarkkia meikeläiselle! Ihania yksityiskohtia, mainitakseni etenkin tuon keittiön välitilan ja sohvan. <3 Mulla on jotenkin täysin mennyt ohi, että teet tälläisiä ihania juttuja. Pitääpä pitää mielessä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos isosti Maru!! Parempi myöhään kun ei millonkaan ;) Joulukuun puolivälissä sain tuotteet vihdoin ihan ulos kaapista ja myyntiin, että hyvin vielä kerkeät tähän alkuhuumaankin mukaan!!

   Poista
 2. Terve, tulin vastavierailulle blogiisi.
  Sinulla on aivan ihana sohva, lipasto ja valaisin keittiön ruokapöydän yllä ( toisessa postauksessa).
  Myös myymälässä on hurmaava kattovalaisin.
  Kaikenkaikkiaan kivannäköistä teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja kiva kun tulit vastavisiitille! :) Sohva on kyllä ihana rakkauspakkaus, adean mallistosta muutaman vuoden takaa. Lipasto on omaa puuhastelua ja vanhat valaisimet on mun heikkous, niitä on tullut hamstrailtua <3 <3

   Poista

 

Ota yhteyttä

iloni.info@gmail.com

Liike osoitteessa:

hatanpään valtatie 5 , TAMPERE