inspiraatiopäiväkirja - kotoisasti


Työntäyteinen remonttivuosi jää helposti päälle ja elämä jää pyörimään suorittamiskeskeisen arjen ympärille. Meni kuukausia muuton jälkeen, että osasin istua meidän keskeneräisessä kodissa sohvan uumeniin ja oikeasti rauhoittua ja rentoutua sen suuremmin tekemättä tai suunnittelematta yhtään mitään.

Pikkuhiljaa opin kuitenkin tätä elämisen taitoa uusiksi ja nyt alkaa olla ajatukset sillä tolalla, että rauha on hiipinyt taas tänne tupaan. Eksyin ehkä hieman liian pitkälle kaiken suunnittelun ja raksavaiheen pakollisten sisustuspäätösten keskellä jatkamaan rakennusmateriaalivalinnoista tutulla tyylillä "mun on pakko löytää" - tunnelmissa sisustamisen puolelle. Mutta ihan jos rehellisiä ollaan niin en kovin pidä sisustamisesta, näin sisustusbloggaajana se tuntuu ehkä vähän hassulta sanoa ääneen, mutta oivalsin tämän lauseen uudelleen juuri muutama päivä sitten ja muistin kuinka totta se onkaan omalla kohdalla. Pidän kauniista asioista, pidän elämästä ja elämän jäljistä. Uskon, että kotoisa koti on rakennusvaiheessa suunniteltu muttei kerralla sisustettu, vaan vuosien varrella muokattu ja elämän tarpeita kuunnellen muovattu koti, fiksujen ja sydäntä sykähdyttävien hankintojen kautta koottu kokonaisuus. 


- Ilonin Anna 

- Kaikki postauksen kuvat löydät täältä.


2 kommenttia:

 1. Onpas ihania ja inspiroivia kuvia! Itsekin ajattelen näin - sisustus syntyy elämisen myötä. Liian harkittu on tylsää, mutta kumpa sen tosiaan muistaisi aina keskeneräisyyttä katsellessa. Pitäisi tosiaan kääntää ajatusmaailma aivan toisin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina välistä on hyvä vähän tsekkailla omia ajatuksia ja tarpeen tullen tehdä suunnanmuutoksia. :) Mut on yllättänyt miten helposti mukavasta puuhasta tulee väkisin vääntämistä, ja toisin päin. Hyvin menee kun antaa oivalluksille tilaa <3
   Ihanaa aurinkoista syksyä sulle Maru!

   Poista

 

Ota yhteyttä

iloni.info@gmail.com

Liike osoitteessa:

hatanpään valtatie 5 , TAMPERE