Uusi ruokapöytä

IMG_4193

IMG_4203IMG_4186
IMG_4197


IMG_4183

Ihanaa syksyä! Syysvärit on hurmanneet taas! Ihan henkeä haukkoen kävelen täällä pitkin poikin puutalojen välisiä katuja, katse tulisissa vaahteranlatvoissa ja muutenkin syksyn sävyttämissä puutarhoissa. Näitä kuvia kun katselin tässä koneelle ladattuani huomasin että syksy on livahtanut myös meille sisään.

Uusi ruokapöytämme on päässyt paikoilleen ja vähän on sisustuspuuhissakin hiljalleen tehty edistysaskelia. Yksi vanha tuttu verho pääsi myös koristamaan ikkunan viereen, se ainut jonka kankaassa oli pidentämisenvaraa riittämiin täämän kodin korkeuksia varten. Miten sitä voikin sama kanakaanpala ihastuttaa jo neljännessä kodissa kohta jo kymmenen vuoden takaa? Täytyykin tästä suunnata jonkun vapaamman päivän tullessa verho-ostoksille. Ihanasti pehmentää tuo yksikin verho tätä tuoreen kodin kolkkoutta.

Kalustehankinnoissa mittasuhteet on ihan kaiken A ja O. Tämä tuli taas todettua kun kotiutin tori.fi:stä meille uuden ruokapöydän. Pöydän ruokailijamäärä säilyi samana (jos edellisen pöydän jatkopalaominaisuutta ei oteta huomioon) mutta pöytä on varsinkin leveys-suunnassa pienempi. Myös sirompi muotokieli tekee tehtävänsä ja nyt meidän olohuone/ruokailutilassa on niin paljon parempi tasapaino kun aiemmin. Nyt tilaan alkaa hahmottua tilaa myös nojatuolille, sohvapöydälle ja matollekin. Hetken ehdin jo pelätä etten saakaan tänne kaikkea kaavailemaani, mutta se olikin vain hieman massiivisemman pöydän harhaa. Vinkkinä siis ahtaalta tuntuvien kotien kanssa: kevyemmät kalustevalinnat voi tehdä suuria ihmeitä tilantuntuun!

Terkuin, Ilonin Anna

IMG_4182

IMG_4199

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Ota yhteyttä

iloni.info@gmail.com

Liike osoitteessa:

hatanpään valtatie 5 , TAMPERE