Pilkahduksia lastenhuoneesta

IMG_3164

Eräänä arkiaamuna tässä taannoin loikoiltiin pitkään ja noustiin sitten kolmevuotiaan innoittamana pörröpäisinä yöpaitoinemme leikkimään lastenhuoneeseen. (Ja minä tietenkin täydellisesti leikkiin keskittymisen sijaan nappasin kameran vielä kouraani.) Luvattoman vähän kuuluu meidän arkeen enää tällaisia aamupäiviä. Täytyy myöntää että tällaisia hetkistä ja rauhallisista kirjakourassaviltinallateekupinkeravillasukatjalassa iltatuokioista haaveilen aina kun ajatukset vaeltelee muutonjälkeiseen eloon uudessa kodissamme.

Lastenhuoneeseen muutti viikontakaiselta helsinginreissultamme suloinen ja sorja uusi asukas. Kaatumaton punahilkka huusi päästä mukaan kirpputoripiipahdukselta ja täytyy todeta ettei nyt varsinaisesti mihinkään täydelliseen löytöhintaan. On se kuitenkin ollut arvoisensa! Joku kysyi (Mies) että ostatko leluja itsellesi vai lapsillesi..? Se vaan on niin kaunis!

Lastenhuoneessa ajatukset vaeltaa hyville sijoilleen. Pirtsakat värit piristää ja joka nurkassa vastaan hymyilee joku pehmeä ja pörröinen suloisuus. Täytyisi vierailla useammin!  No ehkä hieman liioittelua äskeinen, vaikka kyllä sitä vaan auttamattoman usein tulee vain pikaisesti piipahdettua omissa ajatuksissa vierailevana tähtenä lasten leikeissä. Onneksi on legot! Rakenteluun hurahtaneena äitinä olen vihdoin löytänyt sen oman tavan viihtyä lattiatasolla pidempiäkin aikoja, välillä jopa niin äitiä saa hoputtaa korjaamaan lelut kun lapsi on jo unten mailla.  Legot rules!

- Ilonin Anna

IMG_3166 
IMG_3170


IMG_3151

IMG_3160

IMG_31546 kommenttia:

 1. Ihanaa kun on väriä lapsilla. Pikkulegot rules, mutta se niiden siivoaminen... Johon muuten rikkalapio on oikein käypänen apuväline.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siivoaminen onkin sitten toinen luku! Huh! Mä rakastan värejä ja vaikka noin muuten mennään melko murretulla paletilla, lasten huoneessa retrolelut väreineen ihastuttaa!

   Poista
 2. Onpa hauskaa nähdä tuttuja asioita, esineitä ja huonekaluja taas uudessa huoneessa ja uudella tavalla yhdisteltyinä! Päiväkodissa näin sellaisen hyvän oloisen ison maton/alustan legoleikkejä varten: hieman jämäkkä, ei voi mennä ryppyyn, ei hankalia muhkuroita ja kuitenkin saa laskosteltua niin, että siitä on helppo valuttaa legot kourussa takaisin laatikkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei sellanen vois olla ihan mahtava! Vaikka meillä ne kyllä leviää joka puolelle taloon, kun ne ei pelkästään vielä mene rakentelupuuhana vaan niillä roolileikitään ihan ympäriämpäri!

   Poista

 

Ota yhteyttä

iloni.info@gmail.com

Liike osoitteessa:

hatanpään valtatie 5 , TAMPERE