Remonttikuulumisia kellarista

20160508_203413

20160508_203711

20160508_203243

20160508_203509
20160508_203436

Heippahei! Paljon ei muuta ehdi kuulua meidän toukokuuhun kuin vimmattua remontointia helteistä huolimatta, sillä kova on hinku kesäksi kotiin. Äitienpäivä kului portaita väkertäessä. Ai että! Nyt on hyvä mieli alakertaan lampsiessa! Ihanat umpiportaat on niin jykevät ja ihanat, sopivat satavuotiaalle täydellisesti. Yläkerran portaat vielä sitten siintääkin seuraavana vuorossa, täytyy odotella seuraavaa lastenvahdein varustettua täysinäistä päivää.

Alakerrassa ollaankin jo pohjamaalaukset saatu maalattua ja kylpyhuone joka jäi kuvaamaatta on seinistä vedeneristetty ja odottelee jo loppuviikon laatoitusurakkaa. Meidän työmaalla ei sitten koskaan tunnu olevan tämän siistimpää, kuvissa siis aitoa ja rehellistä raksatunnelmaa vieläpä kamerakännykän pölyisen linssin läpi.

Alakertaan päin portaikko tehtiinkin melko konstittomaksi ja etulaitaan laitettiin vain pieni pyöristys, siitä otan vielä tarkempaa kuvaa sitten kun portaat on saaneet maalia pintaan. Yläkertaan päin sitten profiili saa hieman enemmän muotoja molempien yläkerrosten tunnemliin sopivasti.

Huh! Kyllähän se tästä alkaa mutotoutua, portaikko onkin ollut kauan oikea mörkö ja päänvaiva. On se melkoisen monimuotoinen ja pikkutarkkuutta vaativa puuha näin ensikertalaisille. Maalauspuuhissa kuitenkin kulutetaan tämä viikko, sitten taas yläkerran kuvia ensi viikolla, ehkä jo viimeisessä pinnassaan!

- Ilonin Anna

20160508_203543


8 kommenttia:

 1. Näyttää just sellaiselta kuin pitääkin! Ulkopuolisin silmin näyttää, että edistytte mahtavaa vauhtia. Ymmärrän hyvin, jos se ei siellä päässä tunnu aina samalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Itse kun on ajatuksissa aina kymmenen akselta edellä, niin tuntuu että remontti on aina hitaasti jäljessä. Tosin tää loppupuolen näkyvämpi tekeminen on paljon helpompaa tässä suhteessa! Aurinkoista viikonloppua!

   Poista
 2. Upeaa, hienoa, tilavaa! Näyttää niin hyvältä ja kutkuttavan valmiilta valkosine pintoineen ja romukasoista huolimatta!! Tässä yks lastenvahti ilmottautuu ainaki päivän, parin työvuoroon tuossa muutaman viikon päästä! 😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Lastevahti otetaan ilolla vastaan täälläpäin! Pikasiin näkemisiin, tervetuloa myös talotarkastuskierrokselle tuonne valosaan ja sotkuisaan <3

   Poista
 3. hihii, ihan kreisiä että siellä on jo noin valmista !
  pian nähdään <3 ja tuun ihastelemaan paikanpäälle :)

  VastaaPoista

 

Ota yhteyttä

iloni.info@gmail.com

Liike osoitteessa:

hatanpään valtatie 5 , TAMPERE