Pieni Punottu farkkukori

IMG_1925

IMG_1931
IMG_1917


Keksin tässä odottelua piristääkseni tarttua käsityöprojektiin. Kaapissa on jo pidempään lojunut kasa rikkinäisiä farkkuja, jotka eivät enää paikkailusta tunnu paranevan, mutta silti olen kitsastellut niiden roskiinheittämisen kanssa. On ollut mielessä, että olisi mukavaa keksiä niistä jotain mukavaa kierrätystekemistä. Lamppu syttyikin tässä joku päivä sitten korinpunomisesta, ja niinpä tartuin tuumasta toiseen.

Aloitin tekeleen samoin kun olen joustavasta trikookuteesta tehnyt aiemmin paksun virkkuukoukun kera (kurkkaa täältä), mutta eipä taipunut jäykkä farkkusuikale puikon ympärille ja aikani nyherrettyä purin silmukat ja päätin aloittaa alusta. Googlen ääreen, niinkun aina kinkkisen tilanteen tullessa ja löysin lopulta sopivan ohjeen. Uusi yritys ja tälläkertaa onnisti!

Muutamat farkut kun vielä kulutellaan niin tahdon ehdottomoasti ryhtyä uudelleen samaan puuhaan kunnolla isompi kori tavoitteena. Ompelen kuitenkin tulevaisuudessa suikaleet yhteen kuten ohjeessa neuvottiin oman solmusooloilun sijaan. Tässä ehdottomasti huippu kierrätysajatus ja omaan silmään ainakin tosi hyvän näköinen! Onnistuin kun onnistuikin näillä taipumattomilla ja puutuneilla nakkisormilla, jotka olen tässä vaiheessa raskauspäiviä saanut ilokseni kasvattaa. Monta kertaa jo mietin että tuleekohan projekti koskaan päätökseen kun aina 10 min tekemisen jälkeen oli pakko pitää tauko sormien puutuessa, ehkä siis ihan hyvä että aloitin tästä pikkukorista. Pikkumieskin riemuitsee uudesta pikkuautokoristaan.

- Ilonin Anna -

2 kommenttia:

  1. Oi, suloinen ja käytännöllinen! <3 Itse nyhersin viime vuonna ihan tavallisesta matonkuteesta mustan, samankaltaisen korin, mutta siitä ei tullut niin hienoa että ilkeäisin laittaa sitä ihmisten ilmoille.. Minä ja virkkuukoukku - not! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kyllä tässäkin on vielä parantamisen varaa kun työn jälkeä katsoo läheltä, mutta toivoa tosiaan on, siks innostuinkin! :D Aijon ehdottomasti tehdä uudelleen, suosittelen vaan uudelleen kokeilemaan!

      Poista

 

Ota yhteyttä

iloni.info@gmail.com

Liike osoitteessa:

hatanpään valtatie 5 , TAMPERE