Kyllä meillä osataan!


Vaja
Rakkautta ensisilmäyksellä! Onhan näitä blogeissa muutamaan otteeseen nähty, mutta hurmaavampia ovat vielä ihan omin silmin nähtyinä! Ihanaa suomi ihanaa!

Lille Clothing
Valmistaa vaatteita ihan unelmaminän makuun! Lompakon onneksi on tämä iso pallomaha vielä tässä estämässä vaatehankintoja! Mutta ei kauaa!Olin viime sunnuntaina vielä viimeisellä työrutistuksella Designtorilla Tampereella, kun en millään malttanut jättää kemuja väliin. Toki kotiin tullessa oli lötkähdettävä sohvalle ja laitettava jalat kattoon, mutta oli kyllä ehdottomasti menemisen arvoinen tori, ihan näin paisuneellekin! Parasta oli ehdottomasti saada palautetta ja vieläpä superpositiivista sellaista, omista tuotteista ja kuoseista, ja vieläkin palkitsevampaa oli se että osa kotipaikkakunnan väestä oli jo viimekerrasta saaneet muistijäljen Ilonin tuotoksista ja tulivat katsomaan mitä uutta sitä olisi tarjottavana tai hakemaan sen viimeksi mietintämyssyyn jääneen tuotteen!

Nyt olen sitten pari vuorokautta tässä lötkötellyt ja pötkötellyt meidän pehmeillä kalusteilla mietiskellen, että tässä tämä nyt oli. Ensimmäinen yrittäjävuosi mammalomien välissä, se askel jonka päätin ottaa nyt, että sitten olisi jotain mitä voisi pitää hengissä vauvaloman nro. 2 tohinassa ja mahdollisesti jotain työpaikanomaista, johon palata joskus kun kotonaoloa on määränsä elelty. Tässä onkin hyvä aika hengähtää ja vähän pureskella vanhaa ja ehkä mietiskellä sitä tulevaakin. Varmasti kaikenlaisia kuningasajatuksia tulee taas vaippahöyryjen lomassa, mutta ihaninta on myös se että nyt saa ihan kunnolla vaihtaa fokusta hetkeksi ja mietiskellä ja nautiskella tulevaa kesää kera oman jälkikasvun.

Designtorilla ehdin piipahduksen omaisesti hetkeksi myös muiden pöytiin seikkailemaan. Eikä voi kun sanoa että kyllä täällä suomessa on taitoa! Sitä usein me meille luontevaan tapaan mollaillaan omia taitojamme ja kateellisina kurkitaan meren tuolle puolen missä kaikkien kädet valaa hunajaa, mutta kyllä vaan on nostettava hattua todella monelle ihanalle Made in Finland - brändille joka tuollakin torilla oli edustettuna! Eipä olisi teettänyt ongelmia rahankulutus näillä markkinoilla, ja paljon sain haavehankintalistalle jatketta!

Frenn
Jotain hurmaavaa myös miehille! Vihdoin kävin hiplailemassa Frennin tuotteita, johon olen jo pidempään halunnut tutustua, ja olin kyllä kerrasta vakuuttunut! Ah, ohi on lahjavaikeudet!

 
Eeva Loviisa
Eeva Loviisaan hurmaannuin jo viimetorilla. Ihanan klassisia, yksinkertaisesti täydellisiä, pienin elein viimeisteltyjä ihanuuksia!
Tässä päätinkin linkkailla teille samaisia yrityksiä/tuotteita jotka jäivät tuolta torilta kutkutamaan, ja joiden verkkokauppoja olen tässä selaillut vauvanodotuspäivien ratoksi. Joka kuvan alla siis linkki kyseisen tuotteen valmistajaan, portti herkulliseen kauppaan!
Kyllä meilläkin osataan!!

Nyt kun lahjasesonki valtaa taas meidän kalenterin, niin eiköhän muisteta suomibrändejä!


- Ilnin Anna -


ps. vielä viimeiseksi vinkkaan pieneen juttuun itsestäni, joka postattiin Unikean blogissa tällä viikolla. Unikeasta pitääkin joskus kertoa enemmänkin, siinä on meinaan ihan huippu yritys ihan huipun tekijän luomana! Juttuun pääset tästä.6 kommenttia:

 1. Mä kävin ostamassa Store of Hopen pisteeltä korvikset ja kaulakorun, jotka meinasin piakkoin laittaa blogiin. Juttelin Varpun kanssa ja kyselin sinua, et ollut juuri silloin paikalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, harmi kun mentiin ristiin! Siellä oon just ollu jossakin karkuteillä. Täytyykin käydä kurkkaamassa sun blogista millaset ihanuudet valitsit! :)

   Poista
 2. Nyt vasta tutustuin enemmän ajatuksella siihen mitä teet, kun tosiaan bongasin ensimäisenä sen tekemäsi valaisimen, johon jo ihastuin! :) Pidän kovasti myös ajattelumaailmastasi, kestävää ja laadukasta muotoilua. Todella mielenkiinnolla lueskelen myös melko tuoreen käsityöyrittäjän kokemuksia. Itsekin kouluttaudun parhaillaan käsityöammattiin (työskenneltyäni pitkään ihan eri alalla), kultaseppäartesaaniksi ja käsityöyrittäjyys on vahvana vaihtoehtona kenties jo aika lähitulevaisuudessa. Ja tosiaan - kyllä täällä meillä Suomessa osataan! Aivan ihania tuotteita. Mielellään sitä itsekin hankkii lahjakasseihin kotimaista osaamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tosi kiva kuulla, sitä jotenkin ajattelee että puhelee ihan itsestäänselvyyksiä tai sitten turisee ihan täysin omiaan, mutta ihanaa että ajattelutapa saa vastakaikua! ^_^ Hienon ammatin oot valinnu, ja varmasti taitavalle tekijälle löytyy markkinoita! Onko sulla joku paikka jossa pääsee kurkistamaan tähänastisia töitä? Missä päin opiskelet?

   Poista
  2. Opiskelen Tammisaaressa ruotsinkielisessä koulutuksessa (samalla hyvä kielikoulu suomenkieliselle tytölle :)). Päivitän aika aktiivisesti kuvia Instagramiin, josta löydyn nimellä @madebylauraelina (https://instagram.com/madebylauraelina/), siellä aika paljon myös sellaista "behind the scenes" meininkiä pajalta, samoin kirjoittelen blogia otsikolla Made by me (www.madebyblogi.wordpress.com). Mulla on myös työn alla nettisivut, jotka toimisivat portfoliona, ne julkaisen varmaan tässä kesän aikana. Mutta alkuun mun tekemisiä pääsee kurkkimaan Instagramissa ja blogissa, siellä varmasti kuuluu myös kun nettisivut ovat auki. Tervetuloa kurkistamaan!

   Poista

 

Ota yhteyttä

iloni.info@gmail.com

Liike osoitteessa:

hatanpään valtatie 5 , TAMPERE