Helmi - kuvatulva lomalta

IMG_9332

IMG_9245

IMG_9081

IMG_9153

IMG_9331

IMG_8963

IMG_9132

IMG_9281

IMG_8988IMG_9337

IMG_9120

IMG_9371IMG_9364Helmi on tänään yhden helmen sijaan kuvatulva. Vaikkapa helmiketju, jos niinkseen nimittää halutaan. Moinen oikku johtuu ihan tyystin valinnanvaikeudesta ja malttamattomuudesta jakaa viikontakaiset tunnelmat.

Loma oli turhasta lyhykäisyydestään huolimatta niin hyvä kun vaan olla ja voi.
Retkeä, uutta ja vanhaa, mökkiä, vieraita, omaa rauhaa, päiväunia, myrskyä, herkkuja, löytöjä, rakkautta, vesileikkejä, puuhastelua, turhia telkkariohjelmia, naurua, marjoja, aurinkoa ja viho viimeksi myös tuo viheliäinen lomamasennus. Pöh! Pitikin päättyä.

Tämän päivän aikana yritetään kasata mielialat taas kattoon ja suuntautua ilomielin tulevaan, iiiik jännittävään ekaan päiväkotipäivään, uuteen työarkeen ja ties mihin.

Olen muuten ihan rakastunut kirpputorilöytöihin viime sunnuntailta. Emalinen kulho on ollut ennenmuinoin apteekkarin käyttöesine, käyttötarkoituksesta en kuitenkaan ole saanut selvää. Nyt se on meidän ihkauusi salaattikulho, joka ensitöikseen kylläkin pääsi pikkuperunoiden pesuvadiksi. Ai että! Löytöiloa! Mukaan tarttui myös raastinrauta ja lastenkirja jonka vilautan jossain tulevassa kuvasarjassa.

Tervetuloa elokuu!
Me nautitaan loman viimeisestä päivästä, nauttikaa tekin!- Ani -ps. eikö ole IHANA punainen mökki/talo joen rannalla ( kolmanneksi viimeinen kuva), harmiksi se ei ole meidän.... vielä...IMG_9084


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Ota yhteyttä

iloni.info@gmail.com

Liike osoitteessa:

hatanpään valtatie 5 , TAMPERE