Omenaraakakakku sitruunaisella cashew-kuorrutteella
-raaka-
Taikina:
4 kotimaista omenaa
7,5 dl kaurahiutaleita
1l taateleita
2,5 dl kookoshiutaletia
1 tl kanelia
Cashew-kuorrute:
7,5 dl cashew-pähkinöitä
1 sitruunan mehu
2 rkl kookosrasvaa
2 rkl agavesiirappia tai kookosnektaria
1/2 tl aitovanilijaa
vettä
Jauha kaurahiutaleet blenderissä "jauhoksi". Pilko omena pieneksi "silpuksi" ja lisää loput taikinan ainekset ja jauha blenderissä tahnamaiseksi. Taikinaan saa jäädä sattumia.
Levitä puolet taikinasta pienelle irtopohjavuoalle ja nosta pakastimeen.
Tee cashew-kuorrute. Sekoita kaikki kuorrutteen aineet keskenään sauvasekoittimella tai blenderissä tasaiseksi, pehmeäksi tahnaksi.
Levitä kolmasosa cashew-kreemistä pakastimessa viilentyneen taikinan päälle. Levitä toinen puoli taikinasta kreemikerroksen päälle. Nosta hetkeksi pakastimeen.
Irrota irtopohjavuoan reunat ja nosta tarjoilulautaselle. Kuorruta kakku kreemillä, koristele kanelilla ja gojimarjoilla tai jollakin muulla mitä mieleen juolahtaa.
Herkkua aamupala-aineksista.
Vie muuten kielen mennessään!!
- Ani-
0 kommenttia:
Lähetä kommentti