Lippapipo + kaavavinkki


IMG_0005

IMG_9998

IMG_0002

IMG_0016


Dodiin! Nyt on pojalla uusi pipo päässään! Sopivasti puraisi ompelukärpänen eilen illalla, juuri ennen hyytävän kirpsakkaa syyssäätä joka lehahti tänään kasvoille kun astuttiin ulos. Ei siis yhtään liian aikaisin, vaikka jo elokuun alkupäivinä tilasin seeprakankaan ja tulostin kaavan käyttövalmiiksi. Ehdottomasti voin suositella tuota pipon ohjetta, pipon valmistus onnistui hyvin ja ripeästi ihan ilman saumuria ja keskinkertaisin ompelulahjoin. Helppoa on, toisin kuin valokuvaussessiot oikukkaan lapsimallin kanssa. Katsotaan vielä saadaanko tupsu aikaiseksi ilta-askartelun merkeissä, jos vaikka osattaisiin yhteistuumin sellainen väsätä. Toisaalta tupsuttakin tuo on melko hurmaava, vai mitä tuumaatte? 

5-vuotias Nosh juhlii synttäreitään nyt syyskuussa. Sen kunniaksi on julkaistu lippapipon kaava ja paljon huikeita tarjouksia! Käykäähän tsekkaamassa nosh.fi -sivuja, sieltä saa tulostaa itselleen lippapipon kaavan jota on tähänkin päähineeseen käytetty.

ps. kun liitytte facebookryhmään "iloiset Nosh-kotikutsut by Anna" niin loppukuun joka päivä julkaistavien uusien synttäritarjousten seuraaminen on helppoa! 


Aurinkoista syyspäivää ja tervetuloa uusille lukijoille! (:


- Ani -


IMG_0007


3 kommenttia:

 1. Heippa! Hieno pipo! Mietin, josko onnistuisin itsekin.. Olisko sulla vielä tuota kaavaa tallella, kun ei Noshin sivuilta enää sitä saa. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Annahoo :) Voi että, mä itsekin sitä etsin tuossa taannoin, mutta en löytänyt enää. Mutta kannattaa kysyä facebooksissa NOSH kirppikseltä, joltakulta varmasti löytyy!

   Poista
  2. Kiitos kaimani :) Laitoin Noshille sähköpostia, josko sitä kautta kaavan sais suoraan. Olis kiva kokeilla esikoiselle tehdä kesäpipo :)

   Poista

 

Ota yhteyttä

iloni.info@gmail.com

Osallistujat

Liike osoitteessa:

hatanpään valtatie 5 , TAMPERE