Vilahduksia keskikerroksesta


WP_20160603_010

WP_20160603_011

Moikka! Pikaiset terkut tulin huikkaamaan. Halusin vähän tuoda kuvaterkkuja vaikken kunnolla kuvaamaan ehtinytkään viimeviikon tohinoissa. Nyt olisi varmaan jo muutenkin siirtyä ihan kamerakameraan kännykkäräpsyjen sijaan, kun pinnat ja värit alkaa olla se oleellinen sisältö kuvissa. Raksalla on tapahtunut paljon ja sieltä olisi niin paljon kerrottavaa, mutta nyt loppurutistuksen tunnelmissa paahdetaan sellaista vauhtia, että raportointi kaikin puolin tahtoo jäädä jalkoihin. Pian lupaan kuitenkin palata jo yksityiskohtien ja huonekohtaisten esittelyjen kera!

Keittiön asennus alkaa nyt olla nyt vihdoin melko hyvällä mallilla! Jes! Viivästyksiä sillä rintamalla tuli muutamakin, mutta niistä on onneksi nyt selvitty. Räpsäisin pienen sneakpeak kuvan, kun muutoin keittiötila onkin aikalailla rakennusromua pullollaan, sillä raivasimme kellarin tyhjäksi lattioiden pinnoitusta varten. Pinnoituksesta onkin mielenkiintoista kerrottavaa kunhan vielä saadaan alkuviikosta viimeisteltyä puuhat sillä saralla.

Olohuone se onkin jo tovin odotellut listojaan ja muutoin alkaa olla aikalailla mallillaan uunin maalausta vaille. Onkin ollut ihanaa kun on ollut yksi huone jonne lapset voi edes hetkeksi laskea peuhaamaan tai syömään välipalaa. Ja muutenkin, onhan tuo maalattu lautalattia aika upea!

- Ilonin Anna


* keittiön kalusteista saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan - KEITTIÖMAAILMA

4 kommenttia:

 1. Keittiö näyttää superhyvältä :)

  VastaaPoista
 2. Onpa muuten kaunis hohde lattiassa! Juuri sopiva! Ei liian kiiltävä, mutta riittävästi vanhan talon henkeen sopien! Puhelimella selatessa sitä ei kunnolla havainnut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Mä tykkään kanssa että pitää olla kiiltoa muuten ihan peili kuitenkaan. Mutta nää on niitä vaikeimpia valintoja maalien kanssa, kiiltoaste, sävyn syvyys/voimakkuus..lattia meni onneksi ihan nappiin! Puolikiiltävä valittiin. :)

   Poista

 

Ota yhteyttä

iloni.info@gmail.com

Liike osoitteessa:

hatanpään valtatie 5 , TAMPERE