Uusi keittiö

WP_20160615_013

WP_20160615_011

WP_20160615_010

WP_20160615_017

Keittiö alkaa pikku hiljaa muotoutua. Vetimiä odotellaan vielä, ilmeisesti valitsin lopulta yksinkertaisen kaipuussa koko pohjoismaiden tämänhetkisen myydyimmän vetimen, ja tehdas on sitten ilman muuta vaikeuksissa toimitusten suhteen. Tässä jo toista kuukautta odottelen, mutta ei se onneksi haittaa, nuo maalarinteippivetimetkin pelittävät oikein moitteetta.

Lopulta päädyin valitsemaan keittiöntason väriksi valkoisen. Melkeinpä viikoitta vaihdoin koko pitkän talven mittaan mielipidettä harmaan ja valkoisen tason välillä. Hyvin kuitenkin kävi, tuo valkoinen valkoisen kanssa ihastuttaa nyt niin paljon vähäeleisyydellään ja raikkaudellaan!

Osa kaappien ovista on vähän miten sattuu ja vinksallaa kun emme ole vielä ehtineet hienosäätää niiden tarkkaa sijaintia. Tuollaisten raamikehysten asentaminen olikin aika erilaista puuhaa kun yleensä keittiönasennukset, huomattavasti enemmän leikkimistä ja on kyllä todettava myös, että huomaa ettei se ole kauaa ollut markkinoilla. Sillä muuten niin viimeisen päälle hiottujen systeemien keittiövalmistuksessa, nämä raamitukset eivät ole vielä suunniteltu ihan jokaiseen poikkeuskohtaan. Kulmakaapin ja tiskikonepaikan kanssa olikin paljon pelaamista, ja vieläkin täytyy meidän jotenkin ratkoa kulmakaapin alariman toteutus. Muuten keittiön asennus sujui tosi mukavasti ja huomasin taas miten paljon pidän siitä.

Katonraja odottaa vielä kotelointia, samoin kuin pienet seinään upotettavat hyllyt odottavat vielä kehyksiään. Sokkelit ovatkin vieressä paketissa ja hanan oli kuulemma putkari tänään käynyt laittamassa paikoilleen. Vielä pitäisi valita puulaji tuohon hyllyksi ylemmälle "tasolle". Valinnat alkaa jotenkin loppuakohden kokoajan vaikeentua kun univelka taitaa sumentaa ennestään aivoja, ainakin tällaisen selitysken olen itselleni keksinyt. Pitkän messinkitangon aion kuitenkin etsiä käsiini seuraavaksi, puulaji saa vielä odottaa hehkulamppuhetkeä.

Viimeisessä kuvassa näkyykin urakka jonka parissa ajattelin viettää seuraavan viikon työtunnit. Ensin listojen maalaus ja sitten paikoilleen laitto! Tuntuu hienolta jo ajatella listojen laittoa, silloin ei olla enää kaukana valmiista!

- Ilonin Anna


Keittiönkalusteista saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan - KEITTIÖMAAILMA

2 kommenttia:

 1. Hei vau! Upealta näyttää! Näytin miehelle kuvaa altaasta ja totesin, että "tollasen mäkin haluun sit joskus". Meidän keittiön tasot ovat valkoiset lukuunottamatta rosterista tiskipöytää, enkä ole kokenut valkoisia tasoja ollenkaan hankaliksi, vaikka monet luulevat niiden olevat! Samalla materiaalilla en niitä muun värisiksi haluaisikaan. Hyvä valinta! Teidän keittiössä valkoinen taso antaa ehkä enemmän sijaa muille kauniille yksityiskohdille!

  Ihailin taas miehen kanssa teidän järkevää ja nykyään niin harvinaista ratkaisua tehdä kaappitilaa kattoon asti. Vastineeksi paljon säilytystilaa ja toisaalta ihanaa avaruutta muualla. I like!! Meidän n. 2,8m korkeassa kodissa voisi olla rutkasti enemmän säilytystilaa tylsien yläsokkeleiden sijaan ja vastineeksi vähemmän neliöitä vievää ja ahtauttavaa kaappitilaa. Porrasjakkaraa käytän muutenkin kahdelle ylimmälle keittiön hyllyrivistölle, makuuhuoneen kaappeihin ja kaikkiin eteisen hyllyihin kurotellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi! <3

   Allas on ihan paras ja valkonen on mun mielestä jopa käytännöllinen ja tosiaan helppo puhdistettava. Tummia tasoja kokeilleena vaalea on huomattavasti helpompi. Ja kivikomposiittina tosiaan tosi helppo kun ei ime värejäkään mustikoista yms. Allas on helppo putsata, astianpesuainetabletti pinttymiä vastaan sillontällön.

   Ja toi korkea kaappi on ihan ehdoton, ja mun makuun vielä ihanan näkönenkin. Mutta kaappitila on mulle melkeinpä pakkomielle, sitä on oltava riittävästi. Siksipä en edes harkinnu meneväni ilman yläkaappeja. Tää oli ratkasu jolla saatiin kuitenkin nautittua huonekorkeuden kanssa maksimimäärä avaruutta mutta silti saatiin kaappitilaa paljon, ja kulma tasossa on mun mielestä aina haastava "sisustettava", eipähän tarvi sitä miettiä enää. :D

   Poista

 

Ota yhteyttä

iloni.info@gmail.com

Liike osoitteessa:

hatanpään valtatie 5 , TAMPERE