Hei!

http://www.lovelylife.se/

Onpa ihana olla tässä taas! Ruudulla tyhjä paperi! Tätä hetkeä olen jo odotellut parin viikon ajan joka päivä, päässä on pyörinyt ajatus jos toinenkin. Joka päivä on kuitenkin tuonut tullessaan tekemistä enemmän kun uskoinkaan ja niinpä tässä ollaan vasta nyt, huomattavan pitkän kirjoutustauon jälkeen. Nyt olen kuitenkin tässä taas ja ihan perus kuulumisten kera!

Sain siskoltani kuukausia takaperin kortin jossa lukee " Good moms have sticky floors, dirty ovens, and happy kids. " Enpä nyt ihan allekirjoita lausetta, mutta kiitän lämpimästä ajattelusta meren takaa, siskosta joka halusi heittää tuulahduksen leppoisuutta arjen suorittamisen keskelle! Mutta eipä meillä kaukana olla tuosta, lattiat on tosiaan tahmaiset, uuni ja varsinkin jääkaappi sotkuinen ja no lapset onneksi vielä jaksaa nauraa vaikka varsinkin ryömivälle voi tahmaiset lattiat olla jonkinmoinen hidastava harmitus. Minua tosin tilanne lähinnä ahdistaa, joten en tiedä onko siis kortin mukaan onnellisten lasten hintana ahdistunut äiti?

Muistan kun vaihdettiin pari vuotta sitten kotia ja remontoitiin sitä uudempaa, kun puolitoista kuukautta ennen muuttopäivää tokaisin miehelle, etten enää aio enkä jaksa siivota silloista vanhaa kotia. Nyt ollaan vähän samassa pisteessä. Haaveilen muutosta niin paljon, että kaikki kotityöt tämänhetkisessä asunnossa pyykinpesusta lähtien tuntuvat uuvuttavimmalta tekemiseltä mitä koskaan voisin keksiä, ja olen jo kehittänyt ajattelun "kohtahan ne pakataan kuitenkin" joten miksi turhaan tavaraa on enää rehkiä ruotuun.

Maanantaina sain ensi kertaa hieman puuhata puutarhan puolella. Tosin rehellisemmin kuvattuna pääsin raivaamaan pihaa rakennusromulta. Kevään innoittamista tunnelmista kuitenkin kumpusivat tämän postauksen inspiraatiokuvat! Voi että, miten jännää onkaan ensikertaa omistaa omaa pihaa puineen ja pensaineen, kaikkineen!

Lopunkaiken moniviikkoisen sairastupailun ja työntäyteisten tunnelmien lomasta voin kuitenkin todeta, että tänne kuuluu hyvää ja ihan mukavaa, tosin odottelu alkaa olla jo melkoisen sietämätöntä. Remonttikuulumisiin olen aikeissa palailla tässä tulevien päivien aikana.

Ihanaa kevättä!

- Ilonin Anna

http://ignitelight.tumblr.com
2 kommenttia:

  1. Tsemppiä loppuodotteluun :) Tuo on kyllä niin tuttua, että ennen muuttoa ajatukset on jo niin siellä uudessa, että ei kyllä kiinnosta kauheesti vanhassa kämpässä pitää järjestystä yllä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva kuulla että näin muuallakin! Lohduttaa :D

      Poista

 

Ota yhteyttä

iloni.info@gmail.com

Liike osoitteessa:

hatanpään valtatie 5 , TAMPERE