Edelleen hullaantunut!Tajusin tässä tänään lasten uusia vaatteita sovitellessa että nythän on vierähtänyt jo vuosi Noshaillen ja edelleen olen ihan täysin hullaantunut! Enpä ole edes kovin usein täällä blogin puolella jutellut tästä iltojen harrastuksenomaisesta keikkatyöstäni, jotenkin kun olen tottunut vain tuottamaan sisustuksen tai sitä sivuavan sorttista sisältöä täällä. Mutta katsokaahan nyt näitä ihanuuksia!! Eikä siinä vielä kaikki, luomupuuvillaa (check!), eettiistä ja vastuullista tuotantoa (check!), kulutusta kestäviä (check!), eikä edes kalliita (check!).

Vuosi Noshia on sisältänyt ihanan paljon uutta. Edustan siis tätä kotimaista lasten- ja naistenvaatemerkkiä. On ollut tosi upeaa saada oppia lisää materiaaleista, vaateteollisuudesta ja vastuullisesta kuluttamisesta upean ja kasvavan yrityksen matkassa ja edelleen todeta että arvostan Noshia todella! Alunperin lähdin kelkkaan mukaan innostuksesta kolmeen E:hen, eettisyyteen, ekologisuuteen ja esteettisyyteen!

Pidin meidän pikkukakkosen myötä pienen tauon kutsujen pitämisestä. Nyt taas syksyllä palasin puuhan pariin, toki hieman suppeammalla kalenterilla nyt alkuun ja on kyllä tuntunut niin omalta puuhalta. Hassua kyllä, koska en koskaan olisi kuvitellut että tekisin työkseni jotain vaatteiden parissa meidän sisaruusparvesta kun olen todellakin se epämuotitietoisin poikatyttö. Näin ne ajat kuitenkin muuttuu. Onpa ollut ihan parasta saada silloin tällöin porhaltaa autolla ihan vain itsekseen muutamaksi tunniksi mukavaan kutsuseuraan, muutoin kun tämä remppa-arki on tehnyt minusta melko täyspäiväisen lastenhoivaajan.

Siispä vielä jonkun sortin lopetuslauseeksi. Nosh on ihan huippu! Käy vaikka itsekin toteamassa -> täältä.

- Ilonin Anna -

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Ota yhteyttä

iloni.info@gmail.com

Liike osoitteessa:

hatanpään valtatie 5 , TAMPERE