Luukku 15 : Origamihuuma


Tänä jouluna olen päättänyt olla aatteellisesti valveutunut ja pyrkiä toteuttamaan tietämäni mukaan hyviä tapoja eritoten kaiken kulutuksen suhteen. Vaikka olenkin jouluihminen, en ole krääsäihminen missään määrin, en tosin minimalistikaan - en sinnepäinkään. Tapanani on ihastua niin suuriin, kuin pieniinkin esineisiin ja nauttia sopivasta tavaranpaljoudesta ympärilläni, mutta näissäkin rakkaussuhteissani olen melko sitoutuvaa laatua. 


Olen erityisen innoissani siitä, että tänä vuonna kotiimme kannetaan kuusi. Siinä jalo aikeemme. Tähänastiset joulumme olemme olleet melkolailla kylässä, eikä vain joulut vaan melkeinpä koko joulun aika. Niinpä emme ole ottaneet kuusta huusholliimme yksikseen varisemaan. Kuusesta unelmointi johtaa suoraan koristelun suunnitteluun, ja muutaman blogimaailmaan uppoutuneen illan jälkeen olin innosta puhkuen valmis aloittamaan paperitaittelut. Näitä papreitaideteoksia, origameja, näkyy tällä hetkellä monessakin paikassa, ja pakkohan minunkin oli hurahtaa. Hurahdin jo ensi ihastuksesta, mutta sydämeni menetin taittelun jalolle maailmalle vasta muutaman ensimmäisen tähtösen jälkeen. Ihan mahtavaa puuhaa!! 
Nämä teokset valmistin sisustuslehtien sivuista ja paperiroskiksen antimista. Harmaa-valkoiset tähtoset tein perinteisistä asiakirjeiden kirjekuorista. Eipä olleet enää laskutkaan ikävää postia, kun hamstrailin kuoria askarteluihini. Näin saatiin positiivistettua sekin ikävä ihmisvelvollisuus. Alla linkit koristeiden ohjeille: 


 "Hyrrä" :  https://www.youtube.com  
0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Ota yhteyttä

iloni.info@gmail.com

Liike osoitteessa:

hatanpään valtatie 5 , TAMPERE