Suola ja pippuri


IMG_6490


IMG_6488

IMG_6491


IMG_6499IMG_6486

Joulu tuli ja joulu meni. Iloista oli sateesta ja pöpöistä huolimatta. Suurin syy taitaa olla loistokkaat kanssaihmiset, joiden kanssa saa joulun tehtyä oli olosuhteet mitkä tahansa! Onnea on mummola, jossa kaksivuotias potilas saa nukkua isovanhempien huoneessa ja viihdyttäjiä löytyy tädeistä ja sedästä niin ettei sivutautikänkkäränkkä saa vanhempien mielialaa täysin suistettua raiteiltaan. Syötiin, saunottiin, löhöttiin, pelattiin ja lahjottiin. Eipä sitä paljoa muuta voisi kaivatakkaan. 

Tänä jouluna olin jokseenkin todella otettu mielettömistä lahjoista jotka osuivat niin täydellisesti nappiin ilman minkäänlaista pienintäkään vihjailua. Sanattomaksi jäin! Lapsen myötä sitä jokseenkin unohtaa täysin omat lahjatoiveensa ja odotuksensa. Mikä näemmä johtaa loistavaan lopputulokseen kun voi olla niin todella positiivisesti yllätetty. Esimerkkinä tästä voisi olla kaikessa hiljaisuudessa ihailemani menun pippuri ja suolamylly. Muutama kuukausi sitten ymmärsin löytäneeni etsimäni ja jopa klikkasin "tilaa"-painikkeesta, mutta ruudulle pläjähti "tuote on loppunut"-lause. Myllyt eivät sillä kerralla päässeet kotiin. No, onneksi on muita, jotka ymmärtävät makuni päälle. Noin viisi vuotta olemme etsineet täydellisiä myllyjä, ja näin odotus palkitaan. Ihanaa!! Laatua ja kauneutta samassa paketissa! Rakkautta!

Nyt mummolasta palattua vallitsee kumma vimma ottaa kaikki jouluinen pois ja aloittaa uusi vuosi hieman yksinkertaisemmalla. Yltäkylläisestä jouluisuudesta on nyt saatu tarpeeksi. Koristeet kaappiin ja näkemisiin ensi vuoteen.

IMG_6498

Riemastuttavaa uutta vuotta!
ps. kuvassa myös pikkusiskoni itse tekemä mysli purkkeineen päivineen. Herkkua jota pikkumies ei voi vastustaa!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Ota yhteyttä

iloni.info@gmail.com

Liike osoitteessa:

hatanpään valtatie 5 , TAMPERE