Räpsykokelma ja vielä kerran ripaus pääsiäistä.

IMG_7348

IMG_7354IMG_7352

IMG_7371

IMG_7341

IMG_7367

IMG_7361IMG_7365

IMG_7337


Terkut täältä nenäliinojen keskeltä. Iski kevätflunssa. Toivottavasti ei sinne, ihan vaan jotta voitte täysin rinnoin nauttia mahtisäästä ja lämmöstä! Ihan mielettömät kelit, pakko se vielä täälläkin kertoa, jos joltain vaikka on jäänyt huomaamatta. Olen varmaan tylsimmästä päästä juttuseuraa kun jo kolmatta päivää putkeen porisen jatkuvasti säästä. Mutta katsokaa nyt sitä, mikä kesäsää!!

En nyt malttanut olla laittamatta näitä pääsiäismunaruohokuvia teille näytille. Sen kerran kun jostakin innostuu ja se onnistuu, niin hyvä kai se on jakaa että pääsee ilo tuplaantumaan tai enemmänkin kertaantumaan. Hieman laimentelin pääsiäistunnelmaa uusilla sekalaisilla räpsyillä sieltä täältä kotia. Oli muuten täydellistä tekemistä kaksivuotiaan kanssa tuo ruohojen kasvattelu. Kanamunien rikkominen on suosituimmasta päästä puuhien lajeissa, siihen kun lisää multaleikit, vesileikit ja pikkuruisten siementen käsittelyn niin ei voi pieleen mennä, paitsi ehkä keittiön puhtaudessa.

Se kuitenkin pääsiäisestä. Nyt paluu ihanaan kevätarkeen, istutellaan lisää taimia tulevaa palstakautta varten, pestään ikkunoita, metsästetään verhoja ja asennellaan niille tankoja, retkeillään ja mökkeillään, juhlitaankin vähän. Nyt kuitenkin lepäillään vielä, parannellaan iskän tänään leikattavaa polvea, meikämamman flunssaa ja kaksivuotaiaan tästä kaikesta johtuvaa leikkivajetta. Auringossa!

Superihanaa keväistä viikkoa joka lukialle! Tervetuloa uusille!
Erityiskiitos kommenteista, niitä on niin kiva aina lueskella! :) IMG_73440 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Ota yhteyttä

iloni.info@gmail.com

Liike osoitteessa:

hatanpään valtatie 5 , TAMPERE