Harmoniaa, herkkää ja niin hurmaavaa!

IMG_0102

IMG_0081

IMG_0077

IMG_0063

IMG_0094

IMG_0134

IMG_0079

IMG_0145

IMG_0155

IMG_0106

IMG_0105

IMG_0136

IMG_0150

Hurmaavista puitteista, hellyyttävistä kanssaihmisistä ja henkeäsalpaavan kauniista h-hetkestä oli meidän "häämatka" atlantin toiselle puolen tehty. Kaunis siskoni sai unelmansa kanssamatkaajaksi vanhuuteen ja ihan näin puolueettomasti uskallan väittää että juhlan tunnelma oli yksi vuosisadan parhaimmista! Onnea ja isot kiitokset vielä teille rakkaat! Pus!

Me pitkänmatkalaiset saatiin olla ja nauttia koko viikonlopun yli olostamme ihanalla häätalolla, joka oli puitteiltaan ihan mieletön hyvällä maulla kunnostettu parin sadan vuoden takainen maalaistalo. Oman pienen lammen rannalla komeili upea tiilitalo hieman vinksallaan joka kulmasta, mutta silti jylhästi muistutellen menneiden aikojen tuulista upeine lattialankkuineen ja ihanine antiikkikalusteineen. 

Näpsin viimeisenä päivänä sieltä täältä kuvia sen minkä kerkesin pakkailujen lomasta. Olen huomannut että reissuissa ja juhlissa olen mahdottoman huono kuvaaja. Unohdun niin rupattelemaan, istuskelemaan, nauttimaan, paimentamaan poikaa tai muuten vain haahuilemaan että kameran olemassaolo tulee vasta mieleen tavanomaisimmin nukkumaan mennessä. Itse häistä en ehtinyt nappaamaan yhtään kuvaa, sillä unohduin vain ihailemaan ja olemaan ohjelmassa täysillä mukana. (tässä syy miksi pidän sisustusblogia, jossa kuvauskohteet pysyvät paikallaan päivästä toiseen)

Tämä muutaman viikon syysloma ja blogitauko on tehnyt gutaa! 
Ei tässä nyt ihan uudestisyntyneitä toki olla. Väsyt ja aamuiset posliinihetket jatkuu jatkumistaan vaikka onneksi jo puolet pienemmällä teholla. Iloa ja intoa on sitäkin jo purskahtanut pääkoppaan runsas satsi, ja niinpä ehdin jo matkalta palattua kaksin kappalein kalusteitakin meidän huusholliin hankkimaan. Ehdin kuin ehdinkin tähän syksyn kodinlaittamisvimmaan mukaan, ehkä tuolla unelmaisen inspiroivalla majatalolla oli osansa, sillä eihän siellä voinut olla sisustussyyhyt syttymättä!

Ihanaa olla taas täällä!


- Ani -


IMG_0158

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Ota yhteyttä

iloni.info@gmail.com

Liike osoitteessa:

hatanpään valtatie 5 , TAMPERE