Omenakakku päivässä pitää lääkärin loitolla.

IMG_9949

IMG_9952

IMG_9945

IMG_9948

IMG_9943



Omenaraakakakku sitruunaisella cashew-kuorrutteella
-raaka-

Taikina: 

4 kotimaista omenaa 
7,5 dl kaurahiutaleita
1l taateleita
2,5 dl kookoshiutaletia
1 tl kanelia

Cashew-kuorrute: 

7,5 dl cashew-pähkinöitä
1 sitruunan mehu
2 rkl kookosrasvaa
2 rkl agavesiirappia tai kookosnektaria
1/2 tl aitovanilijaa
vettä


Jauha kaurahiutaleet blenderissä "jauhoksi". Pilko omena pieneksi "silpuksi" ja lisää loput taikinan ainekset ja jauha blenderissä tahnamaiseksi. Taikinaan saa jäädä sattumia.
Levitä puolet taikinasta pienelle irtopohjavuoalle ja nosta pakastimeen. 

Tee cashew-kuorrute. Sekoita kaikki kuorrutteen aineet keskenään sauvasekoittimella tai blenderissä tasaiseksi, pehmeäksi tahnaksi. 

Levitä kolmasosa cashew-kreemistä pakastimessa viilentyneen taikinan päälle. Levitä toinen puoli taikinasta kreemikerroksen päälle. Nosta hetkeksi pakastimeen. 

Irrota irtopohjavuoan reunat ja nosta tarjoilulautaselle. Kuorruta kakku kreemillä, koristele kanelilla ja gojimarjoilla tai jollakin muulla mitä mieleen juolahtaa.


Muokkailin reception this rawesome vegan life-blogin hurmaavasta porkkanakakun reseptistä.



IMG_9946

IMG_9935

IMG_9938

IMG_9944




Herkkua aamupala-aineksista.
Vie muuten kielen mennessään!!



- Ani-





0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Ota yhteyttä

iloni.info@gmail.com

Liike osoitteessa:

hatanpään valtatie 5 , TAMPERE